به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام علی دسترنج، استاد سطح عالی حوزه علمیه کرمان، امروز(۱۰ بهمن)در مراسم تجلیل از برگزیدگان چهارمین جشنواره علامه حلی در سخنانی قلم را مظهر قدرت و تأثیرگذاری دانست که اهل قلم باید متوجه این مهم باشند تا حرمت «ن والقلم ومایسطررون» رعایت شود.
وی پژوهشگران را آن دسته از افراد دانست که دنیا و حیات دنیا را به بازی نگرفته و اگر خاری در پای آنها فرو رود مایه بیداری ایشان می شود و پژوهشگر، عالَم را متشکل از سنت های تغییرناپذیر و تحویل ناپذیر می داند و کشف روابط موجود میان اجزاءعالم به علم و پژوهش منجر می شود.
این استاد حوزه علمیه اظهار داشت: بودجه پژوهش در کشور بسیار پایین است و اگر در علوم تجربی قدری بیشتر باشد اما در حوزه علوم انسانی کم است و در دین پژوهی حتی کمتر از این؛ لذا کسانی که دست به قلم و پژوهش می برند در اخلاص آنان شکی نیست.
وی با بیان اینکه امروز بعضی از دلخوشی ها آنقدر تنزل پیدا کرده که از اهداف غافل شدیم؛ افزود: مدیران ارشد استان شعار توسعه می دهند؛ اینها نیازهای روز است باید برای یک پژوهشگر سؤال باشد که خدا در کجای این توسعه قرار دارد؟ محور این توسعه چیست؟ و...
حجت الاسلام دسترنج، پرداختن به موضوع زن را از دیگر زمینه های پژوهشی خواند و گفت: آیا زنان امروز در آن جایگاهی که اسلام تعریف می کند، قرار دارند؟ زن را از خانه خارج و در خیابان و ادراه، بُرج کردیم و خانه را که کانون انسان سازی است و باید با مدیریت زن اداره شود، تطیل کردیم.
وی ادامه داد: چرا در جمهوری اسلامی خانه داری باید آنقدر تنزل پیدا کند که زن خانه دارد خجالت بکشد که بگوید خانه دار هستم؟ وظیفه پژوهشگر این است که به این دردها بپردازد و دومین اولویتی که باید به آن توجه شود این است که ما بر سر میراثی نشستیم که نظیر ندارد و آن قرآن است.
نظر شما