ارتقاء کمی و کیفی برنامه های ایام الله دهه فجر

خبرگزاری شبستان: جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: برنامه هایی که امسال از سوی کمیته ها تدوین شده باید نسبت به سال های گذشته از نظر کمی و کیفی ارتقاء پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، نجیب اله تاری، جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان، عصر امروز (5 بهمن) در نشست با مسئولان کمیته های نظارت و ارزیابی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان گلستان اظهارکرد: این روزها همه در تکاپوی این هستیم که یکبار دیگر سالروز ظفریابی انقلاب اسلامی را پاس بداریم.

 

وی با بیان اینکه اهمیت دهه فجر به دلیل عظمت و اهمیت انقلاب اسلامی است، افزود: انقلاب اسلامی در چند صباحی دیگر یعنی سال 97 وارد پنجمین دهه خود می شود و این نشان از پختگی و تکامل آن است.

 

جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه برای بیان عظمت انقلاب اسلامی مصادیق زیادی وجود دارد، گفت: وقتی انقلاب اسلامی در سال 57 به پیروزی رسید، در کمتر از دو ماه، در 12 فروردین 58، رفراندومی برای " آری" یا "نه" به جمهوری اسلامی برگزار شد و بیش از 99 درصد مردم مهر تائید برآن زدند.

 

وی افزود: پس از آن نیز تقریباً در هرسال انتخاباتی برگزار شد و به طور میانگین بیش از 70 درصد واجدین شرایط در آن شرکت کردند.

 

تاری خاطرنشان کرد: ماحصل همه تلاش ها و برنامه هایی که در دهه فجر برگزار می شود، این است که یوم الله 22 بهمن با شکوه بیشتر و با حضور پرصلابت مردم در این نمایش خیابانی بزرگ ختم شود.

 

وی ادامه داد: در کجای دنیا، حکومت و نظام سیاسی را سراغ داریم که هرساله جرات داشته باشد و این ریسک را انجام دهد و خود را در معرض آزمایش و تائید مردم قرار بدهد و دنیا نظاره گر آن باشد.

 

جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تأکید کرد: هر سال در راهپیمایی 22 بهمن مردم بیشتر از سال های قبل در صحنه حاضر می شوند و نظام خود را با این حضور حماسی در مقابل طوفان توطئه های دشمنان، بیمه می کنند.

 

وی بیان کرد: این یک نمونه از عظمت انقلاب اسلامی است و دهه فجر نیز از آن بزرگی یافته است. در این ایام نیاز به کارهای بزرگ داریم، برنامه ریزی دقیق، نگاه عمیق و اجرایی شایسته و سازماندهی شده لازمه کار در این ایام است.

 

تاری با اشاره به نقش و وظیفه کمیته نظارت و ارزیابی ستاد دهه فجر، گفت: این کمیته در کنار 22 کمیته تخصصی استانی، 14 ستاد شهرستانی و ذیل آن با 17 کمیته شهرستانی که تشکیل شده، باید به دنبال ارتقاء کمی و کیفی برنامه های این ایام در راستای رسیدن به مراسمی شایسته و ممتاز در تراز انقلاب اسلامی باشد.

 

وی با بیان اینکه شاخص هایی برای ارزیابی تدوین شده است، افزود: این شاخص ها با هم اندیشی اهل نظر، برپایه منویات مقام معظم رهبری و اصول اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی و نیز الزامات امروز و آینده پژوهی نسبت به روزهای پیش رو تهیه شده است.

 

جانشین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تأکید کرد: امسال تلاش می کنیم نظارت مستمر و روزآمد بر روند فعالیت های دیگر کمیته ها داشته باشیم. باید به صورت میدانی آسیب ها را شناسایی کنیم و چنانچه راهکاری هم داشتیم به ستاد پیشنهاد دهیم در برنامه های بعدی آسیب ها را حذف و موجب تقویت برنامه ها شود.

 

کد خبر 685057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha