خودسانسوری بلای جان نیروهای انقلابی شده است

خبرگزاری شبستان: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، ولایت مداری را رمز پایداری و بقای انقلاب دانست و گفت: برخی افراد و نهادها نباید خود را معادل نظام بدانند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سید عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی کشور، چهارشنبه(4 بهمن) در اختتامیه دومین جشنواره ابوذر که در تالار وحدت برگزار شد، گفت: ابوذر، صداقت و شجاعت داشت برای همین زبان و مشی اون ماندگار است.

 

وی افزود: رسانه اگر صداقت و شجاعت نداشته باشد اصلا رسانه نیست چرا که ذات رسانه اگر بخواهد رسانه به معنای واقعی باشد باید با صداقت و شجاعت همراه باشد.

 

ضرغامی، با بیان تعریفی از رسانه کارمندی که متکی بر تکلیف مداری است و از سر رفع تکلیف بودجه ای گرفته و گزارشی ارائه می دهد، اظهار کرد: نگاه آقا زادگی به رسانه بدتر از رسانه کارمندی است، رسانه یک عشق، حال و وظیفه و رسالت است که با روحیه آقازادگی نمی خواند.

 

وی ابرازکرد: آقازادگی در محیط های مختلف معنای متفاوتی دارد من با آقازاده مثبت کاری ندارم بزرگانی که فرزندانشان آقازاده اند و نور چشم ما هستند؛ آن آقازده ای که مصطلح شده و رهبری معظم با یک نگاه طنز از این تعریف استفاده می کنند؛ مدنظر ما است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: آن روحیه آقازادگی گاهی اوقات در رسانه بیداد می کند هم در کسانی که رسانه را اداره کرده و پیام تولید می کنند هم کسانی که موضوع و پیام رسانه هستند.

 

وی گفت: روزنامه نگار حرفه ای و شجاع کسی است که این صفت ها را نداشته باشد و مانند ابوذر در طرح مطلب، پیام و گزارش خود صداقت و شجاعت داشته باشد.

 

ضرغامی، ادامه داد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در توصیه به مستند سازان فرموند: مستندی که می سازید باید چاره جویانه و دلسوزانه باشد و ضمن اینکه انتقادی باشد از کینه و خصومت شخصی دوری کند و نگاه شما ناصحانه و دلسوزانه و علاج جویانه باشد اگر این را در رسانه بخواهیم تعریف کنیم تا شجاعت نداشته باشید نمی توانید این کار را بکنید.

 

وی ابراز تأسف کرد: بعضی ها خیال می کنند که شجاعت آن است که چشمانشان را ببندند، دهانشان را باز کنند و هر راست و دروغی را به هم ببافند بعد بگویند فلان آدم یا سایت شجاع است در حالی که این شجاعت نیست.

 

عضو شورای عالی فضای مجازی، بیان کرد: شجاعت آن است که در مقابل کسانی که دنبال هورا کشیدن و کف زدن هستند و فضایی ایجاد می کنند که به ظاهر یک حرف آوانگاردی(به تعبیر روزنامه نگاری) زده شود؛ پا روی آن بگذارد با شجاعت از یک حقی دفاع کند هر چند که فضای رسانه ای به شدت بخواهد او را مغلوب کند.

وی تأکید کرد: اگریک تعبیر از شجاعت برخلاف جریان آب شنا کردن است این جریان آب فقط نظام مظلوم جمهوری اسلامی نیست.

 

ضرغامی، ابراز تأسف کرد: آن آسیبی که به شدت دارد لطمه می زند به فضای رسانه ای کشور این است که امروز هر کس بخواهد به نظام جمهوری اسلامی به نوعی آسیب بزند و تضعیف کند فکر می کند شجاعت است و این قدرت رسانه ای است و آن فردی که این را می گوید باید شخصیت برجسته و محبوب رسانه ای شود در حالی که این گونه نیست البته نقطه مقابل این هم که گاهی اوقات تذکر می دهم برخی افراد و نهادها خودشان را نباید معادل نظام بدانند.

 

وی بیان کرد: الگوی ما خود رهبری معظم است جامع ترین کلام را هم ایشان در این رابطه در خصوص صدا و سیما فرموده اند لذا در یک فضای مفاهمه باید صریح باشیم و با هم تعارف نکنیم.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: خودسانسوری بلای جان نیروهای انقلابی شده است به این معنا که هر چه می خواهند بگویند یک ملاحظه ای می کنند که این امام جمعه دوست ما است این وزیر رفاقت دارد با ما، آقای رئیس جمهور ما را می بیند ممکن است خوشش نیاید، فلان آدم در دفتر مقام معظم رهبری اگر ببیند ممکن است یه عده ناراحت شوند، این ها همه جمع می شود دور هم، فکر می کنیم همه این ها تک تک کل نظام هستند؛ این ها شخص رهبری هستند.

 

وی گفت: رهبری جایگاه بالایی دارد و در آن سطح بالا دارد کشور را می بیند، بهترین رهنمودها را می دهد و فرصت بزرگ ملت ایران است، امروز رهبری عزیز ما و ثانیه ها و دقایقش برکت و نعمت است.

 

ضرغامی، اذعان کرد: مخالفین جدی ایشان نیز معتقدو معترف هستند که اگر کوچکترین آسیبی به رهبری برسد و ستون این خیمه کشیده بشود همه از بین می روند.

 

وی خاطرنشان کرد: جریان های سیاسی امروز خوب می فهمند و در حرف های خصوصیشان با صراحت این را می گویند که رهبری چنین جایگاهی دارد و باید حفظ شود، فقط هم این نیست که احترام ظاهری ایشان حفظ شود، فرمایشاتشان باید با دقت عمل شود که اگر همه عمل کنند خیلی از مشکلات حل می شود.

 

کد خبر 685024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha