اخبار کوتاه فرهنگی اجتماعی از کرمان/۳۰ هزار پرونده قضایی منجر به صلح و سازش شد

خبرگزاری شبستان: سخنان فرماندار کرمان در نشست کمیسیون دانشجویی، برگزاری دوره مهارت قصه گویی برای کتابداران و... از عناوین خبری در حوزه فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی، علی بابایی، فرماندار کرمان در جلسه کمیسیون دانشجویی شهرستان با تأکید بر آگاه و بصیر بودن جامعه دانشجویی و دانشگاهیان خاطر نشان کرد: در اعتراضات اخیر که بعضاً خواسته های بحق مردم در آن مطرح بود و با تحریک معاندین و ورود برخی فرصت طلبان ، به اغتشاش و ناآرامی تبدیل شد، دشمنان نظام تلاش کردند دانشجویان را در این اغتشاشات وارد کنند و بر موج احساسات دانشجویی سوار شوند و اعتراضات را به جنبش دانشجویی منتسب کنند اما بصیرت و آگاهی دانشجویان مانع از ورود آنها به میدانی شد که توسط بیگانگان طراحی و جهت دهی شده بود.

 

وی گفت : خواسته های به حق مردم که بیشتر پیرامون مسائل اقتصادی و معیشتی بود باید پیگیری و حتی المقدور مرتفع شود و فرمانداری هم طبق زمان بندی انجام شده ، در محلات مختلف شهر حضور پیداخواهد کرد و مسائل و مشکلاتی که توسط مردم بیان می شود را تا میزانی که در حد اختیارات و توان فرمانداری است حل و فصل می کند.

 

فرماندار کرمان تأکید کرد: هدف مسئولین امر این باشد که در ایام پایانی سال مردم با آرامش بیشتر و دغدغه کمتری زندگی کنند.

 

****

رییس شورا های حل اختلاف استان کرمان گفت: در 9 ماهه ابتدای سال جاری  30 هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف استان کرمان به صلح و سازش منتهی شده که 41 درصد پرونده های قابل صلح و سازش شوراهای حل اختلاف استان بودند.

 

وی با بیان اینکه شهرستان ریگان با 79 درصد، بیشترین پرونده ی  منجر به صلح و سازش را داشته است  از کاهش 14 درصدی ورودی پرونده به شورا های حل اختلاف کرمان خبر داد  و افزود: در 9 ماهه امسال 108 هزار و 963  پرونده به شوراهای حل اختلاف کرمان وارده شده که در مدت مشابه سال گذشته این تعداد 126 هزار و 690 فقره پرونده بوده است.

 

****

محمدجواد حسین زاده، مدير كل كتابخانه هاي عمومي استان در دوره دو روزه آموزشي هم افزايي مهارتهاي قصه گويي با هدف تقويت مهارتهاي ارتباطي مسئولين و كتابداران بخش كودك كتابخانه هاي عمومي استان كرمان برگزار شد، گفت: توجه به قصه گويي در بخش هاي كودك و نوجوانان كتابخانه هاي عمومي از اهميت قابل توجهي برخوردار است؛ گاهي يك قصه مي تواند تأثيرات زيادي  بر زندگي و آينده كودك بگذارد كه ده ها آموزش از آن عاجز است و  قصه ها مي توانند از نظر تربيت اجتماعي، عاطفي و اخلاقي در كودكان و  نوجوانان نيز موثر واقع مي شوند.

 

حسین زاده تجهيز و شاداب سازي بخش كودك كتابخانه هاي عمومي را يكي از اولويت هاي اداره كل كتابخانه ها عنوان كرد و گفت: بيش از 30 درصد از اعضا كتابخانه هاي عمومي كودكان و نوجوانان هستند كه برنامه ريزي جهت ارائه خدمات مناسب به آنان از اهميت بسزايي برخوردار است.

 

موسي زاده، مدرس دوره هم ضرورت آشنايي كتابداران با قصه گويي و ابزارهاي مختلف آن را مورد تأکید قرار داد و قصه گويي را يكي از ابزارهاي قدرتمند جهت تعامل با مخاطب عنوان کرد و با بيان تاريخچه قصه گويي به كاربرد آرايه هاي گوناگون كلامي در بيان قصه گو و ويژگي هاي مختلف او، خصوصيات مخاطب قصه و مؤلفه هاي گوناگون يك داستان مناسب اشاره كرد.

 

 

 

 

کد خبر 685018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha