غنی سازی اوقات فراغت شاخص مناسبی برای استحکام ساختار تربیتی جامعه است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه اوقات فراغت فرصت مناسبی برای کسب فضایل اخلاقی است، گفت: غنی سازی بهینه اوقات فراغت، یک شاخص مناسب جهت استحکام ساختار تربیتی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قباد میمنت آبادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان، امروز (30 شهریور) در بازدید از فعالیت های کانون دانیال تکیه شیخ هادی شهرستان سنندج، گفت: غنی سازی بهینه اوقات فراغت یک شاخص مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و نیز استحکام ساختار تربیتی جامعه است، بنابراین بهره برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و توسعه فکری رهنمون می سازد.


وی افزود: اوقات فراغت تابستانی زمانی بسیار مناسب برای جذب جوانان و نوجوانان به مسجد و فعالیت های مسجدی است و کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید بستری مناسب و پر از امکانات و شور و نشاط برای حضور جوانان و نوجوانان باشند.


این مقام مسئول اظهار داشت: کانون های مساجد باید با ایجاد فضایی شاد و سراسر دوستی و صمیمیت، برای هدایت جوانان و نوجوانان به سوی ارزش ها و عقاید ناب دینی تلاش کنند.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه ارتقای فرهنگ غنی دینی در جامعه و تلاش در جذب جوانان و نوجوانان به این فرهنگ غنی از مهم ترین راه های مقابله با توطئه های دشمنان در هجمه های فرهنگی است، اظهار داشت: اوقات فراغت فرصتی مناسب برای تربیت نسل جوان با آموزه های ناب و ارزشمند اسلامی است و استفاده بهینه از این اوقات در کانون های فرهنگی و هنری مساجد که علاوه بر مکان مذهبی، مکان مناسب ارتقای فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و غیره نیز هستند باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.


میمنت آبادی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید در راستای تقویت باورهای دینی فرزندانشان بیشتر تلاش کنند، ادامه داد: باید تقویت باورهای دینی بیش از این مد نظر قرار گیرد و این امر را می‌توان در برنامه‌های اوقات فراغت نیز گنجاند.


وی با بیان اینکه غنی سازی اوقات فراغت سبب تقویت اعتقادی، روح و جسم نوجوانان و جوانان می شود، خاطر نشان کرد: اوقات فراغت در فصل تابستان بهترین فرصت برای به حرکت درآوردن پتانسیل ها و استعدادهای نوجوانان و جوانان در مسیر درست و منطقی است.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: عمده فعالیت کانون های مساجد در زمینه جذب جوانان به مسجد و مشاکت آنان در فعالیت های فرهنگی و دینی است و هم اکنون در 183 پایگاه طرح غنی سازی اوقات فراغت بیش از 9 هزار نفر شرکت دارند و این پایگاه ها توانسته اند خدمات گسترده ای را به قشر جوان و نوجوان این استان ارائه دهد.


وی دایر کردن 366 کلاس آموزشی در رشته های روخوانی، روانخوانی، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، معارف اسلامی، مهارت های زندگی و حرفه و فن، سوره مبارکه انفال را از دیگر برنامه های دبیرخانه در طول غنی سازی اوقات فراغت کانون های مساجد برشمرد.


این مقام مسئول بر ضرورت توجه به کیفیت برنامه های اوقات فراغت، تاکید کرد و گفت: آموزش، تعلیم و تربیت در برنامه های اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید مورد توجه قرار گیرد.


میمنت آبادی با بیان اینکه برنامه های قرآنی و معارف اسلامی سرلوحه فعالیت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان است، یادآور شد: ارتقای فرهنگ غنی دینی در جامعه و تلاش در جذب جوانان و نوجوانان به این فرهنگ غنی از مهم ترین راه های مقابله با توطئه های دشمنان در هجمه های فرهنگی است.


گفتنی است، اجرای جند برنامه دف نوازی و مولودی خوانی زینت بخش این مراسم بود و در پایان به 40 نفر از فراگیران جوایزی اهدا شد.


پایان پیام/ 

کد خبر 68492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha