افزایش وام اشتغال مناطق روستایی و عشایری خراسان جنوبی به ۵ میلیارد تومان

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور سقف وام اشتغال برای مناطق روستایی و عشایری استان خراسان جنوبی را ۲.۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: آمادگی داریم سقف این وام را برای خراسان جنوبی به ۵ میلیارد تومان افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، ابوالفضل رضوی امروز (4 بهمن) در شورای اداری استان اظهار کرد: مدیران باید ظرفیت نقدپذیری و علم و آگاهی نسبت به آنچه می خواهند انجام دهند داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه محل اجرای پروژه و ماشین آلات جزو وثایق بانکی است و هیچ بانکی نمی تواند بگوید مقبول نیست، گفت:  امروز ملک روستایی در قانون آمده است برای وثیقه بانکی و اگر بانک بگوید نه یعنی نمی خواهد خدمت شود.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه باید برای اجرای عدالت ارزش افزوده را نصیب روستایی کنیم، گفت: مدیران دستگاه های اجرایی که باید موافقت پروانه بدهند دستورالعمل ها را مطالعه و از مجوزی که می دهند دفاع کنند.

 

رضوی با اشاره به اینکه برای شرکتهای دانش بنیان دو تخفیف برای روستاها داده ایم، ادامه داد: سهم آورده آنان را به 15 درصد و کارمزد آن را کاهش دادیم تا این شرکتها تشویق شوند.

 

وی سقف وام اشتغال برای مناطق روستایی و عشایری استان خراسان جنوبی را 2.5 میلیارد تومان دانست و گفت: آمادگی داریم سقف این مهم را برای استان خراسان جنوبی به 5 میلیارد تومان افزایش دهیم.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از اختصاص 337 میلیارد تومان تسهیلات از محل قانون پایدار روستایی و عشایری به استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این تسهیلات می تواند بیشتر یا کمتر شود و در استان محدودیت زمانی ندارد و بانک موظف است بعد از اینکه پروژه توسط کمیته فنی استانداری معرفی شد ظرف مدت یکماه نسبت به قبول پروژه اقدام کنند.

 

رضوی با بیان اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات باید ظرف سه ماه نسبت به تامین وثیقه اقدام کنند، افزود: پول بدون وثیقه و بدون توجیه مالی پروژه پرداخت نمی شود.

 

وی بیان کرد: باید به پرداخت این تسهیلات و اجرای پروژه ها نظارت شود تا وام گیرنده به سرعت طرح را به سرانجام برساند و محل پروژه باید روستاها و مناطق عشایری باشد و اگر غیر از این محل باشد تخلف است.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به اولویت ها در پرداخت وام اشاره کرد و ادامه داد: اگر مردم مشارکت اقتصادی کنند پرداخت وام به آن گروه در اولویت است و فرد روستایی بر غیرروستایی اولویت دارد چرا که می خواهیم در روستا شغل ایجاد کنیم.

 

رضوی بیان کرد: از بزرگترین مشکلات نظام توسعه و برنامه ریزی کشور این بوده که توسعه را از مناطق بزرگ شروع کرده در حالی که مکان شروع توسعه باید از روستاها که تولیدکننده هستند باشد.

 

وی با بیان اینکه سقف اعتبارات جزء در مورد صنایع دستی 100 میلیارد تومان است، اظهار کرد: برای این تسهیلات در دستورالعمل سه بسته آموزشی، مشورتی و بازاریابی محصول دیده شده است و باید به طرح هایی مجوز داده شود که بازاریابی شده باشد.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با تاکید بر اینکه در هر دهستان یک مجتمع آموزشی برای اجرای عدالت آموزشی ایجاد می شود، گفت: همچنین در دهستان ها ناحیه صنعتی با قرار دادن زمین ارزان قیمت به مردم ایجاد خواهد شد.

 

رضوی بیان کرد: مجتمع های درمانی، امداد و نجات، مجتمع ورزشی و فرهنگی و کتابخانه در هر دهستان ایجاد می شود.

 

 

کد خبر 684706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha