به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، عزیز فیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 2 بهمن ) در نشست شورای حفاظت از آب استان، گفت: از این تعداد، 11 مورد توسط وزارت نیرو و آب منطقه ای و سه مورد را وزارت جهاد کشاورزی و یک پروژه توسط سازمان ملی جغرافیایی کشور اجرا می شود.
وی اظهار داشت: دولت برای ایجاد تعامل بین منابع و مصارف آب برنامه، طرح و پروژه های مهمی در نظر گرفته و هدف گذاری آن تا سال 1400 است.
فیلی تغذیه مصنوعی از روان آب ها، مهار آب ها به کمک سازه های زیرزمینی و احیاء منابع آب ها، ایجاد شبکه ای برای تنظیم و سنجش آلودگی آب ها، بحث مدیریت مشارکت مردمی، استفاده از پساب ها در بخش کشاورزی، نسب کنتورهای حجمی چاه ها، مسدود کردن چاه های غیر قانونی را برخی از برنامه ها استان برای مدیریت آب های زیرزمینی عنوان کرد.
این مسئول عمرانی، انتخاب دشت امامزاده جعفر(علیه السلام) به عنوان پایلوت مدیرت منابع و اولویت بندی دیگر دشت های استان، فرهنگ سازی و آموزش های لازم خانواده ها در مصرف آب، فعال تر شدن جامعه رسانه ای برای اهمیت بخشی و فرهنگ سازی مصرف آب، راه اندازی سامانه کنترل و پایش در خصوص اطلاعات آب های زیرزمینی را از دیگر برنامه های مدیریت آب استان برشمرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، هم اکنون بیش از یک هزار و 146 چاه غیره مجاز در استان شناسایی شده، گفت: بیش از 400 مورد در بخش کشاورزی و افزون بر 300 مورد در بخش صنعت بوده که باید تکلیف آنها مشخص شود.
نظر شما