به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، برهان صلواتی در دیدار با روحانیت حوزه علمیه که رئیس مجمع نمایندگان کردستان و نماینده مردم شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل مخابرات استان و دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر حضور داشتند، اظهار داشت: حدود یک هزار میلیارد تومان تسهیلات و اعتبارات در اختیار کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان قرار داده شده تا برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق شهری و روستایی استان مورد بهره برداری قرار گیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان این تسهیلات را شامل 642 میلیارد تومان تسهیلات و اعتبارات اشتغال فراگیر، 260 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و 33 میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی اعلام کرد و افزود: برای اشتغال روستاییان، این تسهیلات با نرخ 4 درصد تا 10 درصد متغیر است.
صلواتی، خواستار مساعدت بانکها در پرداخت این تسهیلات به متقاضیان شد و تاکید کرد: بانکها در روند احراز توجیه پذیری فنی و اقتصادی طرح های متقاضیان سرمایه گذاری، باید نگاه تسهیلگرانه بویژه به متقاضیان روستایی داشته باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در ادامه از روحانیون و ماموستاها به عنوان ظرفیت معنوی نام برد که می توانند استان را در پیشبرد برنامه های اشتغالزایی حمایت کنند.
وی از تعاون به عنوان سالم ترین شیوه اقتصادی در نظام های اسلامی نام برد و گفت: از ظرفیت بخش تعاون برای رونق اشتغال و کارآفرینی در جامعه روحانیت باید بهره گرفته شود.
امام جمعه اهل تشیع کامیاران و عضو حوزه علمیه استان کردستان نیز در این نشست از بیکاری و نبود سرمایه گذاری به عنوان دغدغه اصلی حوزه علمیه نام برد و گفت: کارکردن در حوزه اشتغال جامعه نیازمند کار جهادی به شیوه و سیره رسول خداست.
علیمحمدی با بیان اینکه اشتغال امروز در کشور ما گرفتار رانت خواری و یکسری مشکلات دیگر شده است، افزود: واردات بی رویه کالاها توسط عده ای سودجو، عامل بزرگ آشفتگی در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری کشور شده است که امیدواریم به همت مسئولان و به برکت نظام جمهوری اسلامی، این مشکلات مرتفع شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، پیشینه ایران را در علم و فنون مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز اندیشه های ابن سینا پزشک معروف و نام آوازه ایرانی در دانشگاههای اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد در حالیکه جامعه ما در این زمینه ها موفقیت چندانی بدست نیاورده است.
عضو حوزه علمیه کردستان از روحانیون و ماموستاها در شهرها و روستاهای استان خواست در امور اشتغال و کارآفرینی جامعه پیش قدم باشند تا جوانان به سمت کار و تلاش، گرایش پیدا کنند.
نظر شما