کاهش ۱۰درصدی طلاق در شش‌ماهه سال جاری

خبرگزاری شبستان:مدیر کل سابق امور اجتماعی استانداری تهران از کاهش ۱۰ درصدی طلاق در شش‌ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

سیاوش شهریور، مدیر کل سابق امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبستان گفت: در بودجه سال 97 برای مبارزه با آسیب های اجتماعی اعتبارات بسیار محدودی در کشور اختصاص داده شده است که به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده با سرعت، شدت و همت کارها را پیگیری کنند.

 

وی با بیان اینکه وضعیت ازدواج در جامعه خوب نیست، تصریح کرد: بخشی از این اعتبارات محدود که برای مبارزه با آسیب های اجتماعی تخصیص یافته، برای آموزش مشاوره های پیش از ازدواج در نظر گرفته شده است.

 

شهریور با اشاره به نقش مهم مشاوره های پیش از ازدواج در تحکیم بنیان خانواده اظهار کرد: به هر میزانی که زوج ها نسبت به واقعیت های زندگی آگاه تر و داناتر باشند،خودشناسی شان نیز افزایش می یابد که قطعا تاب آوری شان هم در برابر مسایل و مشکلات زندگی بیشتر می شود.

 

مدیر کل سابق امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه افزایش سن ازدواج دهه شصتی ها هیچ نقشی در افزایش طلاق دهه هفتادی ها ندارد، افزود: طلاق نتیجه پروسه ای است از نحوه آموزش در مدرسه، نحوه آموزش در خانواده، نحوه تربیت و مسایل اقتصادی و اجتماعی، لذا من این مسئله را که افزایش سن ازدواج دهه شصتی ها به افزایش طلاق دهه هفتادی ها دامن زده است را نمی پذیرم.

 

وی از کاهش 10 درصدی طلاق در شش ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در سال جاری هم طلاق و هم ازدواج هر دو کاهش داشته است.

 

شهریور با اشاره به دلایل کاهش طلاق در سال جاری اظهار کرد: جامعه یک سری مولفه‌هایی دارد که خانواده ها یاد می گیرند چه موضوعاتی را برای فرزندانشان آموزش دهند لذا آموزش ها سازمان ها و مشاوره های پیش از ازدواج جوانان نیز در این زمینه نقش بسیار مهمی داشته است.

 

مدیر کل سابق امور اجتماعی فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه بیشتر طلاق ها در 5 سال اول زندگی رخ می دهد، اظهار کرد: همچنین باز هم در این 5 سال اول بیشتر زوج ها در سال اول زندگی طلاق می گیرند لذا همه کارشناسان متفق القول هستند که بایستی قبل از ازدواج زوج ها تحت آموزش و مشاوره قرار بگیرند چون این امر نقش مهمی در انتخاب درست زوج ها دارد.دوم اینکه این آگاهی ها استمرار داشته باشند و حداقل در 5 سال اول زندگی این مهارت ها به افراد آموزش داده شود که چگونه با مسایل زناشویی برخورد کنند.

 

وی با ابراز تاسف از اینکه امروزه طلاق اولین گزینه زوج ها برای رهایی از یکدیگر است، تصریح کرد:مشاوره ها اثرگذاری زیادی در تحکیم بنیان خانواده ها دارند،بزرگترین مشکلی که ما امروزه با آن مواجه هستیم این است که فرهنگ مشاوره در جامعه ما نهادینه نشده است  برخی از افراد از هزینه مشاوره ها گله دارند ولی مطمئن باشید دولت به آن سطح از توانمندی از لحاظ اعتباری و مالی نخواهد رسید که بگوید همه جوانان را تحت آموزش و مشاوره قرار می دهد البته از آن سو هم افراد را نمی توان اجبار به مشاوره کردچون اعتقاد برخی از افراد جامعه ما این است که افرادی که به مشاوره مراجعه می کنند دارای مشکلات روحی و روانی هستند لذا ما باید با برنامه های فرهنگی سعی کنیم این نگاه منفی به مشاوره را در جامعه از بین ببریم.

 

کد خبر 684072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha