آیین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوسن برگزار می‌شود

خبرگزاری شبستان: آیین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوسن، بهار سال آینده به همت قطب علمی فلسفه دین و با همکاری مجموعه ای از دانشگاه ها و مراکز علمی برگزار می شود.

به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:‌ آیین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوسن، بهار سال آینده از سوی قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دانشگاه مفید، جامعه المصطفی(ص) العالمیه، دانشگاه ادیان و مذاهب و کانون اندیشه جوان، در قم برگزار می شود.

 

بنابر این گزارش، حجت السلام دکتر ابوالفضل ساجدی، مدیر قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ضمن اعلام این خبر گفت: قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه، در راستای تجلیل از شخصیت‌های بین‌المللی که در گسترش و تعمیق فلسفه دین با نگرش اسلامی و نقد فلسفه دین غربی تلاش کرده اند، در نظر دارد با مشارکت برخی مراکز و موسسات علمی کشور، از مقام علمی پروفسور محمد لگنهاوسن تجلیل به‌‌عمل آورد.

 

مدیر قطب علمی فسلفه دین تصریح کرد: مجموعه ‌مقالات نکوداشت پروفسور لگنهاوسن مقارن با برگزاری مراسم تجلیل از وی، شامل مقالات علمی اساتید حوزه و دانشگاه رونمایی می شود.

 

این گزارش می افزاید:‌ پروفسور محمد لگنهاوسن، در سال ۱۹۵۳ میلادی مصادف با ۱۳۳۲ شمسی در خانواده‌ای مسیحی کاتولیک در آمریکا به دنیا آمد. تا اینکه برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه رایسِ تگزاس پذیرفته شد. پس از فارغ‌التحصیلی، در دانشگاه تگزاس جنوبی به تدریس پرداخت. در آنجا بود که با شماری از دانشجویان مسلمان، از کشورهای اسلامی ایران، لبنان، پاکستان، فلسطین، عربستان، اردن و نیجریه آشنا شد. این آشنایی به پژوهش بیشتر در دین و مسائل گوناگون آن و حتی تأثیر در انتخاب سمت و سوی موضوع تدریس منجر شد لذا تدریس «فلسفه دین» را انتخاب کرد. هم‏زمان با آن به مرور آموزه‏های ادیان بزرگ، از جمله دین اسلام، پرداخت. به تدریج به اسلام نزدیک‏تر شد و سرانجام دین اسلام را پذیرفت. وی در سال ۱۹۸۳ در رشتۀ فلسفه، در مقطع دکتری با پایان‏نامۀ « Matters of Substance» از دانشگاه رایس فارغ التحصیل شد. در ادامه در سال ۱۹۸۴ بورس تحصیلی برای مطالعات فوق دکتری را در NEH مؤسسۀ خیریه برای مطالعات تطبیقی دریافت کرد.

 

وی عمدتا در شاخه‏ های فلسفی مقدمه منطق، مقدمه فلسفه، زیبایی شناسی، فلسفه علم، علم اخلاق، فلسفه دین، متافیزیک، فلسفه هگل، فلسفه تحلیلی، منطق جدید، علم و دین، فلسفه سیاسی، تاریخ فلسفه، فرا اخلاق، معرفت شناسی اخلاق، نسبی گرایی در فرا اخلاق به تدریس و پژوهش اشتغال داشته و دارد.

 

 

کد خبر 684056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha