به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شبکه خبری «alraimedia» فرید عمادی؛ معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی کویت، اعلام کرد: با وجود امتیازاتی که به امامان جماعت و موذنان در این کشور داده میشود، از میان 1600 مسجد تنها 130 مورد آنها امام جماعت و موذن دارند که متاسفانه تعداد آنان کم است.
وی افزود: در کویت اذان گفتن یک کارگر ممنوع است زیرا موذن وظیفه این کار را دارد و اگر به هر دلیلی نباشد و در تعطیلات باشد، باید امام جماعت این کار را انجام دهد و یا یک موذن دیگر جایگزین آن شود.
معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی کویت، با بیان اینکه جوانان کویتی از قبول وظیفه موذنی امتناع میکنند، تاکید کرد: اگر در یک مسجدی یکی از شهروندان و یا یکی از کارگران را جایگزین موذن کنند عاملان آن از امور قانونی تخطی کردهاند و این وزارتخانه باید تدابیری را علیه آن اتخاذ کند.
عمادی در ادامه درباره امتیازاتی که وزارت اوقاف به امام جماعت مساجد و موذنان کویتی داده است، گفت: برای جذب کویتیها به امامت و موذنی مسجد به افرادی که این وظیفه را تقبل میکنند مسکن و پاداش برای تدریس در مسجد داده میشود و از برخی امتیازات دیگر و معافیتها برخوردار هستند و به آنان ماموریتهای رسمی داده میشود و میتوانند دورههایی را در خارج بگذرانند اما با این حال باز هم از این کار استقبال کمی میشود.
وی در ادامه تاکید کرد: چند سال پیش حقوق مساوی ائمه مساجد و موذنان با معلمان را خواستار شدیم، زیرا بیشتر امامان مساجد به سمت آموزش رفتهاند و به دنبال حقوق بالاتر هستند، اما در این زمینه اقدامی نشده است.
معاون وزارت اوقاف و امور اسلامی کویت، در ادامه بار دیگر از شورای خدمات عمومی خواست نسبت به این وضعیت بازنگری داشته باشند و برای ائمه مساجد، حقوق مساوی با معلمان در نظر بگیرند.
عمادی همچنین اظهار کرد: بیشتر فارغالتحصیلان دانشکده شریعت، بانوان هستند که آنان نیز نمیتوانند امام جماعت باشند و مردان نیز رغبتی به این کار ندارند و بیشترشان نیز توانایی سخنوری و موعظه و وظیفه امام جماعت بودن را ندارند و اگر این مسئله حل نشود به مشکل بر خواهیم خورد.
نظر شما