به گزارش خبرگزاری شبستان، سجاد عسکری که در برنامه «پیدا و پنهان» رادیو گفتوگو سخن میگفت خروج این خانه را از ثبت آثار ملی متوجه دیوان عدالت اداری دانست و اظهار کرد: دیوان عدالت اداری بر این استناد میکند که این ملک باید خریداری شود و شرعا نمیتوان در آن دخل و تصرف کرد.
این کارشناس حوزه میراث فرهنگی به اینکه چرا میراث فرهنگی این خانه را خریداری نکرده اشارهای نکرد، اما ناصر قاضی فرزند یکی از مالکان خانههای پدری پروین اعتصامی هم زمان با اعلام خبر خروج خانه پروین اعتصامی از ثبت آثار ملی گفته بود:. دو مرتبه به دیوان عدالت اداری مراجعه کردیم که حتی نماینده سازمان میراث فرهنگی در هیچیک از جلسات حاضر نشد. پس از آن دیوان عدالت اداری اعلام کرد که سازمان میراث فرهنگی به دیوان گفته خانه پدری پروین اعتصامی از ثبت ملی خارج شده و آن سازمان خانه را نمیخواهد.
او همچنین درباه خریداری یکی از سه خانه پدری پروین اعتصامی در کوچه کمیلی پایینتر از خیابان سرچشمه اظهار تاسف کرد، حال آنکه ناصر قاضی فرزند یکی از مالکان خانههای پدری پروین اعتصامی پیش از این و هم زمان با اعلام خبر خروج این خانهها از ثبت آثار ملی با اشاره به اینکه شهرداری منطقه 12 خانه خریداری شده را پس از بازسازی و مرمت به محل کمیته ملی موزهها تبدیل کرده گفته بود: 2 سال پیش به سازمان میراث فرهنگی مراجعه کردیم تا مشکلات مربوط به فرسودگی و نیاز به مرمت خانه را حل کند که آنها توجهی نکردند. به شهرداری رفتیم و شهرداری خواستار خرید خانه به قیمت واقعی زمین در محله عودلاجان شد.
سجاد عسکی، کارشناس میراث فرهنگی در گفتوگو با برنامه «پیدا و پنهان» اظهار کرد: برخی مالکان اماکن ثبت شده در میراث فرهنگی در پی حذف عنوان ملک خود از ثبت آثار ملی هستند.
این در حالی است که به گفته فرزند مالک خانه پدری پروین اعتصامی این خانه قابل سکونت نیست. قاضی گفته بود: حتی حاضریم چند خیابان بالاتر یک ملک کلنگی یا حتی زمین با جواز ساخت به ما بدهند و ما نیز این خانه را به آنها واگذار کنیم.
پایان پیام/
نظر شما