به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « hindustantimes»، رسانه دولتی میانمار اعلام کرد: مسئولان این کشور در حال نهایی کردن آمادگی های لازم برای بازگرداندن اولین گروه از مسلمانان روهینگیایی هستند که از ایالت راخین فرار کرده اند.
این در حالی است که هنوز تردیدهای بی شماری نسبت به این طرح در میان مهاجران روهینگیایی و در سازمان ملل وجود دارد.
«نایی پو» وزیر امور خارجه ایالت راخین از تکمیل ساخت ساختمان ها،کلینیک های پزشکی و زیرساخت های بهداشتی در بازدید از اردوگاه های ساخته شده برای بازگشت مهاجران در ایالت راخین خبر داد.
بیش از 655 هزار مسلمان روهینگیایی در پی سرکوب روهینگیایی ها در بخش شمالی ایالت راخین که از روز 25 آگوست ۲۰۱۷ آغاز شد، به بنگلادش مهاجرت کردند.
بر اساس گزارش های دریافت شده ،میانمار دو مرکز پذیرش و یک اردوگاه موقت در نزدیکی «مانگتاو» را برای اسکان مهاجرانی که از بنگلادش برمی گردند، در نظر گرفته است.
بر اساس توافق های صورت گرفته میان میانمار و بنگلادش این فرآیند از روز سه شنبه آغاز خواهد شد و تا دو سال آینده ادامه خواهد داشت.
از سوی دیگر، افرادی که به تازگی وارد اردوگاه های مهاجرتی در بنگلادش شده اند، می گویند که حتی اگر میانمار برای آغاز پذیرش مسلمانان روهینگیایی از هفته آینده آماده باشد، فرار روهینگیایی ها از ایالت راخین همچنان ادامه خواهد داشت.
«پل وریز» سخنگوی آژانس مهاجرتی سازمان ملل در میانمار هشدار داد که بازگشت مهاجران از بنگلادش نباید با عجله و بدون رضایت مهاجران و بدون حل مشکل اصلی در ایالت راخین انجام شود.
نظر شما