به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد اسماعیل مطلق، با اشاره به جمعیت هفت میلیونی سالمندان در کشور، گفت: در بحث سلامت سالمندان دو کار عمده صورت گرفته که یکی از آنها تدوین سند سلامت سالمندان است که پس از تأیید در شورای سیاستگذاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شورای عالی سلامت ارجاع داده می شود و پس از تصویب به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ می شود.
وی با تاکید بر این که موضوع سالمندان نباید فقط در وزارت بهداشت مطرح باشد، افزود: باید همه سازمانها و ارگانها در این موضوع درگیر شوند تا بتوان به زودی سند سلامت سالمندان را در کشور اجرایی کرد.
مدیر کل دفتر سلامت خانواده،جمعیت و مدارس تصریح کرد: در این سند علاوه بر سلامت جسمی سالمند بر سلامت روانی و معنوی وی نیز توجه شده است همچنین تدوین دو بسته خدمات به سالمندان سالم و ناسالم از دیگر برنامه هایی است که در این سند تدوین شده است.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مطلق در خصوص سن امید به زندگی در میان مردان و زنان گفت: بحث خود مراقبتی و مراقبت در خانه برای سالمندان بهترین شیوه سالم بودن است، همچنین روند امید به زندگی در کشور رو به افزایش است و در حال حاضر سن امید به زندگی در زنان 73 سال و در مردان 71 سال است و پیشبینی میشود تا آخر برنامه پنجم این میزان به 76 سال برای خانمها و 73 سال برای آقایان برسد.
وی خاطرنشان کرد: بسته خدمتی برای نوجوان و جوان سالم و بیمار، کودک سالم، کودک بیمار، نوزاد سالم و نوزاد بیمار تدوین شده و در حال اجرا است.
پایان پیام/
نظر شما