به گزارش خبرگزاری شبستان، دشمنشناسی از مفاهیمی است که در آیات و روایات اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و بر هوشیاري همیشگی مؤمن و دشمنشناسی او تأکید شده و تبرّي از دشمن که لازمهي آن دشمنشناسی است در زمرهي فروع دین قرار دارد. علماي شیعه نیز به پیروي از معارف و احکام دینی توجه و اهتمام زیادي را صرف معرفی دشمن و موضعگیري در قبال آن در طول تاریخ داشتهاند. پس از پیروزي انقلاب اسلامی بخش معتنابهی از بیانات حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظّم رهبري به این موضوع اختصاص داشته است.
رهبر انقلاب بارها بر کسب بصیرت، بصیرتزایی و بصیرتافزایی که از ضروریات دشمنشناسی به خصوص در طوفان حوادثاند تأکید کردهاند. ایشان شناخت انواع و اقسام حیلههاي دشمن و معرفی آنها و آگاه کردن ملت را بارها و بارها به مسئولان و مردم گوشزد کردهاند.
کتاب پیش رو به منظور شناخت و روشهاي دشمن و راههاي مقابله با آن در چهارده فصل تعاریف، ضرورت شناخت دشمن، علل و دلایل دشمنی، ماهیّت و ویژگیهاي دشمن، اهداف دشمن، شیوهها، ابزارها و زمینههاي دشمن، برنامهریزیهاي دشمن، شیوهها و ابزار مقابله با دشمن، اقشار مورد هدف دشمن، عوامل کمک به دشمن، نقش امام راحل در مقابله با دشمن، ایستادگی در برابردشمن، رسانهها و دشمن، استعمار فرانو و صهیونیسم، بزرگترین دشمن ملّت ایران و کلام آخر تحت عنوان پایان رویارویی ما با دشمنان چه وقت خواهد بود؟ تنظیم شده است.
کتاب «دشمن شناسی» به کوشش «سید امیرپورفاضلی» به شناخت دشمن و روشهای مقابله با آن از منظررهبرانقلاب می پردازد.
نظر شما