به گزارش خبرگزاری شبستا به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، بیستوپنجمین شب آواز ایرانی، شنبه 30 دیماه با حضور استادان و هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی ساعت 16 در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود که در این برنامه، محمد معتمدی خواننده موسیقی ایرانی به همراه حسین پرنیا بهعنوان میهمان ویژه حضور خواهد داشت.
محمد معتمدی دوم مهرماه ۱۳۵۷ در کاشان به دنیا آمد. وی فراگیری آواز و همچنین ساز نی را به صورت خودآموز از همان سنین نوجوانی آغاز کرد. از سال 1376 شیوه آوازی سید حسین طاهرزاده را نزد حمیدرضا نوربخش آموخت.
او همچنین به سبب علاقهای که به مکتب آواز اصفهان داشت به طور موازی به تمرین و الگوبرداری از آواز اساتیدی چون تاج اصفهانی و ادیب خوانساری پرداخت و در این مسیر از محضر دیگرانی چون زندهیاد دکتر حسین عمومی و علیاصغر شاهزیدی بهره برد. سهم محمدرضا لطفی را در شناخته شدن معتمدی نباید از یاد برد. لطفی که خود خوانندگان بزرگی را به جامعه موسیقی معرفیکرده است از او و علیرضا شاهمحمدی به عنوان دو خواننده ثابت گروه همنوازان شیدا بهره برد که کنسرتها و آلبومهای متعددی را از این طریق به بازار موسیقی عرضه کردند.
همچنین حسین پرنیا (نوازنده سنتور) نیز سال ۱۳۵۰ در خرمآباد متولد شد و تا سن ۱۴ سالگی در اندیمشك نزد استاد ندایی نواختن سنتور را آموخت. پس از آن به تهران آمد و در سال ۱۳۷۳ گروه همایون را تشكیل داد. حسین پرنیا به اتقاق گروه همایون كنسرتهایی در ایران و خارج از ایران از جمله در آلمان، فرانسه، اتریش، چك، اسلوواكی، تركیه، هند، پاكستان، قطر و امارات اجرا كرده است. پرنیا از سالهای ابتدایی آشنایی با ایرج بسطامی چند كار مشترك با وی انجام داد كه در قالب آلبومهای خانه بوی گل گرفت، رقص آشفته، حال آشفته و كنسرت گلپونهها ۱ عرضه عمومی شد. از حسین پرنیا همچنین كتاب «دستور سنتور» همراه با سی دی آموزشی و «۲۰ تمرین برای سنتور» به بازار كتابهای موسیقی عرضه شده است. پرنیا آلبوم «ذوق جنون» با صدای علی جهاندار را هم در كارنامه كاری خود دارد. از كارهای جدید حسین پرنیا آلبوم «دا» به خوانندگی رحیم عدنانی است. این آلبوم در دو بخش بختیاری و سنتی تنظیم شده است.
در این نشست ماهانه كه با هدف تجلیل از جایگاه هنر آوازخوانی، كشف و معرفی چهرههای جدید شكل گرفته است، هنرمندان دیگری نیز اجرا خواهند داشت. علاقهمندان برای اطلاع از سایر بخشهای برنامه میتوانند به اخبار تكمیلی در وبسایت مركز موسیقی حوزه هنری به نشانی musicenter.ir مراجعه كنند.
گفتنی است علاقهمندان برای تماشای برخط بیست و پنجمین شب آواز ایرانی میتوانند به وبسایت موسسه حام به نشانی www.e-haam.ir مراجعه كنند.
بیست و پنجمین شب آواز ایرانی به همت مرکز موسیقی و موسسه سپهر سوره هنرحوزه هنری، شنبه 30 دیماه ساعت 16در تالار «اندیشه» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار میشود. ورود برای عموم علاقهمندان آزاد است.
نظر شما