حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: امروزه ضرورت عملکرد سازمانی و منظم مجموعه های فرهنگی بر کسی پوشیده نیست و این مهم فقط و فقط با یادگیری اصول، فنون و مهارتهای کار گروهی و تشکیلاتی حاصل می شود.
وی افزود: طی سالیان گذشته تکثر و تنوع فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور گسترش یافته است ولی آنچه طی مشاهدات و مصاحبه های مختلف با فعالان این حوزه واضح است توجه به تشکل سازی و کار جمعی است.
حجت الاسلام معتمدی با تاکید بر اینکه این حرکت عظیم انقلابی در مساجد جز با کار تشکیلاتی و منظم ثمربخش نخواهد بود، افزود: منابع انسانی هر سازمان که به حق از آن با عنوان سرمایۀ انسانی یاد می شود، ارزشمندترین بخش هر سازمان است؛ به طوری که تلاش اکثر سازمان ها برای این است تا از طریق به کارگیری سرمایۀ انسانی، بیشترین بهره وری را عاید سازمان خود نمایند.
مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: مسئله ای که در زمینه منابع انسانی دست به گریبان سازمان های فرهنگی مذهبی این است که با رفتن هر نیروی با تجربه از سازمان، آن فرد همه تجربیات چندساله اش را با خود می برد و سازمان با نفرات جدید، گویی از صفر شروع به کار می کند و این کار هزینه های بسیاری را به مجموعه تحمیل می کند.
وی با اشاره به اینکه راهگشای حل این مسئله چیزی جز انتقال تجربیات از طریق «تجربه نگاری و ثبت خاطرات» نیست، اظهار داشت: این راهکار را امیرالمؤمنین علی(ع) قرنها پیش، از آن یاد کرده و آن را رمز و کلید موفقیت عنوان کرده اند.
حجت الاسلام معتمدی اظهار داشت: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در تلاش است با استفاده از تجارب مشابه در سایر نهاد های انقلابی کشور با ثبت تجربیات ائمه جماعات، مدیران مسئول و سایر ارکان تشکیلاتی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و انتقال آن به مسئولان جدید، راه را برای مدیران و فعالان فرهنگی جدید هموارتر نماید و این فراخوان تلاشی در همین زمینه است.
گفتنی است کلیه افراد در بیان موضوعیت خاطرات و تجارب تشکیلاتی خود آزاد هستند ولی به منظور هدایت افکار دسته بندی زیر ارائه می گردد.
جذب اعضا و سازماندهی تشکیلاتی، تقسیم کار و مسئولیت سپاری
جذب منابع مالی و روش های آن بویژه کمک های مردمی و خودکفایی
برگزاری فعالیت های فرهنگی
مقابله با آسیب های اجتماعی با محوریت مسجد
برگزاری اردوهای فرهنگی تشکیلاتی
کارآفرینی فرهنگی و اقتصاد مقاومتی
فعالیت های تربیتی و مربی محور
هم افزایی میان نهاد های فرهنگی (امام جماعت، هیات امنا، بسیج، مدرسه محل و...)
مدیریت تعارضات درون تشکیلاتی
مدیریت روابط میان فردی و درون گروهی
روابط عمومی، تبلیغات و فضای مجازی
ارتباط میان واحد برادران و واحد خواهران
رصد و پایش فرهنگی در سطح محل
آخرین مهلت ارسال تجربیات تا 18 اسفند ماه 1396 است و آثار برتر با نام افراد و کانون آنها منتشر خواهد شد. همچنین به آثار برتر به قید قرعه کمک هزینه مشهد مقدس اهدا می شود.
علاقه مندان می توانند تجربیات و خاطرات خود را ترجیحا در یک صفحه A4 با فونت B Zar سایز 14 به صورت تایپ شده همراه با مشخصات کامل شناسنامه ای و اطلاعات تماس خود از طریق ایمیل masajed@chmail.ir ارسال کنند یا مطالب خود را از طریق نشانی الکترونیکی http://ravagh.ir/index.aspx?pid=7&retUrl=/index.aspx?pid=10465 و پس از عضویت در سایت رواق با درج مشخصات کامل شناسنامه ای و اطلاعات تماس خود ارسال کنند.
نظر شما