به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، امین کمالوندی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد امروز (29 شهریور) در جلسه ستاد برگزاری جشنواره و نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال که در یاسوج برگزار شد، گفت: طبق برنامه های پیش بینی شده و هماهنگی هایی صورت گرفته این نمایشگاه از 10 تا 15 آبان در یاسوج برگزار می شود.
کمالوندی افزود: رسانه های دیجیتالی امروزه می توانند در اختیار ارزش های انسانی و الهی قرار بگیرند و باید از همین ابزار برای احیای ارزش های انسانی استفاده شود.
وی ادامه داد: این نمایشگاه شامل نرم افزارهای رسانه ای، نرم افزارهای تلفن همراه، بازی های رایانه ای، پایگاه های اینترنتی و وبلاگ ها، هنرهای دیجیتال، بین الملل، تولیدات مراکز فرهنگی دیجیتال، تولیدات رسانه های دیجیتال دانش آموزی، پژوهش، فناوری و نوآوری در رسانه های دیجیتال است و برنامه ریزی شده تعداد 20 هزار نرم افزار در زمینه های مختلف که توسط 130 شرکت نرم افزاری در داخل تولید شده در این نمایشگاه عرضه شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره سراسری رسانه های دیجیتال با اهدافی مهم همچون جریان سازی و بسترسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ بومی، ملی و اسلامی در حوزه رسانه های دیجیتال، ایجاد جایگاهی سالانه برای عرضه و ارزیابی در رسانه های دیجیتال در کشور، فراهم کردن محیطی به منظور ایجاد و همدلی و هم افزایی بین پدیدآورندگان آثار در حوزه رسانه های دیجیتال برگزار می شود.
کمالوندی در ادامه، با بیان اینکه مقوله فرهنگ یک مقوله اساسی برای ملت است، اظهار داشت: اگر پذیرای بسته های خارجی از آن سوی مرزها باشیم نتیجه آن فراموشی فرهنگ و سنت و باورهای دینی و ملی است.
وی خاطرنشان کرد: رسیدن و دستیابی به عرصه های فناوری و دیجیتال یک ضرورت غیرقابل انکار است و برای هویت بخشی به نسل های آینده به آن نیاز داریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، توسعه رسانه های دیجیتالی را فرصتی مناسب برای گسترش فرهنگ اسلامی دانست و اضافه کرد: ما باید آسیب های این ابزار پیشرفته را به درستی بشناسیم و از رسانه های دیجیتالی بهره های لازم را برای نیل به اهداف الهی و انسانی ببریم.
کمالوندی رسانه های دیجیتالی را دارای ویژگی های منحصر به فرد دانست و تصریح کرد: رسانه های دیجیتالی ابزارهایی بسیار فراگیر، پرمخاطب و جذاب برای تمامی آحاد مردم از کودکان تا بزرگسالان است.
به گفته وی در حال حاضر روزانه صدها عنوان بازی رایانه ای و نرم افزار جدید وارد کشور می شود که مغایر با فرهنگ اسلامی و بومی ماست و در اغلب آنها خشونت شدید وجود دارد که با موازین فرهنگی ما منطبق نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با فرهنگ سازی و آشنا کردن مردم با فرصت ها و چالش ها و نیز استفاده صحیح از این ابزار پیشرفته می توان بخشی از عقب ماندگی حدود دو دهه اخیر در این زمینه را جبران کرد.
پایان پیام/
نظر شما