به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام دکتر روحالله شاهمرادیان، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، صبح امروز (26 دی) در نشست کمیته روستایی و عشایری دهه فجر این استان، اظهار کرد: تجلی همه فضیلتها و خوبیهای انسانی است.
وی، بابیان اینک دهه مبارک فجر فرصتی برای تکامل و تعالی انسان به پیشگاه خداوند سبحان است، ابراز کرد: معمار بزرگ انقلاب اسلامی الهیات توحیدی را با ظهور انقلاب اسلامی به الهیات کاربردی در عرصه اجرا، مدیریت و حاکمیت به مرحله اجرایی رساند.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، یادآور شد: حضرت امام راحل توانستند که تمام شاخصهای توحیدی و عرفانی را ساحتهای اجرایی و کاربردی نظام پیاده کنند، اگر ما مجریان، مدیران و مسئولان بتوانیم شاخصهای الهی و توحیدی انقلاب را به منصه ظهور و اجرا بگذاریم، ظهور تمدن ایرانی و اسلامی محقق میشود.
حجتالاسلام دکتر شاهمرادیان، یادآور شد: مسجد طراز اسلامی یک حکومت در واحد کوچ است که همه فعالیتهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی را در برمیگیرد، اسلام بهطورقطع تمدن ساز است و برنامههای اخلاقی ما در حوزه اجتماعی است.
وی، بیان کرد: برنامههای کمیته روستایی در سالهای گذشته با مشارکت دستگاهها و نهادهای مرتبط در این حوزه در مناطق مختلف با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزارشده است، در برنامههای دهه فجر هدف خدمت کردن به مردم و ما باید به سراغ مردم برویم و خدمت کنیم.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، ابراز کرد: برنامههای این کمیته بهصورت مردمی در مناطق عشایری و روستایی برگزار میشود و مردم این مناطق همواره در برگزاری مراسمات پایکار هستند، باید گفت که روحیه جهادی در بین مردم عشایر و روستایی در اجرای برنامهها امری موردتوجه بوده که همچنان حفظشده است.
حجتالاسلام دکتر شاهمرادیان، با تأکید به اینکه عشق و علاقه در مناطق روستایی و عشایری موج میزند، یادآور شد: غبارروبی مزار شهدا و دیدار و سرکشی از خانوادههای شهدا، برگزاری نمایشگاههای دستاوردها، اجرای بازیهای بومی و محلی، نمایشگاه صنایعدستی، نمایشگاه غذاهای بومی و محلی، بهرهبرداری از طرحهای کشاورزی و خدماتی به روستاها، کلنگ زنی طرحهای عشایری و روستایی و جشنهای انقلاب در مناطق روستایی در محرومترین مناطق از برنامههای این کمیته است.
وی، با تأکید بر انجام فعالیتهای فرهنگی در سطح مناطق روستایی و عشایری با همکاری سایر نهادها ازجمله کانونهای مساجد روستایی، خاطرنشان کرد: وجود 295 کانون فرهنگی و هنری در استان که بیش از 150 کانون در مناطق روستایی و عشایری ظرفیت بسیار مناسبی در راستای اجرای برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی است.
گفتنی است، در این نشست مقرر شد که 100 هدیه فرهنگی در راستای تقدیر از عزیزان روستایی در برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی به کمیته روستایی و عشایری استان از سوی ستاد دهه فجر استان اختصاص یابد.
نظر شما