به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، سلمان حسینی افزود: سیاست اصلی حوزه شبه خانواده، اجتناب از طولانی شدن مدتزمان نگهداری کودکان در این مراکز و فراهمآوری شرایط برای انتقال آنها به خانواده است.
وی ادامه داد: ضرورت حضور روانشناس در خانه های کودک و نوجوان امری ضروری بوده و نوع خدمات قابل ارائه از جمله مشاوره تحصیلی ، مشاوه شغلی ، مشاوره ازدواج و بررسی روانشناختی فرزندان بر عهده این مراکز است.
این مقام مسئول آموزش شناسایی دقیق نیازهای کودک مقیم در خانه ها ، برنامه ریزی برای کودکان با رعایت جوانب تخصصی و پیشگیری از اعمال روش های کاری غیر تخصصی و غیر کارشناسانه که منجر به تقویت رویکردهای اداری را از مهمترین اهداف برگزاری این دوره برشمرد.
حسینی برخورداری مستمر کودکان از برنامه مراقبت مدون، تخصصی و هدفمند در شرایط و مقاطع سنی مختلف متناسب با نیازها در راستای توانمند سازی، حفظ و پیگیری حقوق کودکان، تامین منافع و مصالح کودکان، امکان پذیر نمودن نظارت و ارزیابی مستمر را از ضرورت های مهم و اساسی تدوین برنامه مراقبت از مراکز عنوان نمود و ادامه داد: کمک به ارتقاء کار آیی نیروی انسانی متعهد و فعال و کاهش زمینه های کم توجهی و فقدان مسئولیت حرفه ای نسبت به کودکان مورد توجه است.
وی گفت: این دوره آموزشی در راستای ارتقا سطح دانش و مهارت لازم مرتبط با مسائل کودکان؛ با حضور ۳۰ نفر از روانشناسان، مددکاران و مسئولین فنی مراکز دولتی و غیر دولتی شبه خانواده برگزار شد.
این مقام مسوول ادامه داد : در حال حاضر بهزیستی استان زنجان دارای 4 مرکز شبانه روزی غیر دولتی کودکان و نوجوانان و 1 مرکز دولتی شیرخوارگاه و نوباوه گان دارد که تعداد 60 کودک بی سرپرست و بدسرپرست را در این مراکز نگهداری می نماید.
نظر شما