به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، در این کتاب که در سال 93 انتشار یافته است، سعی شده با رگ های طنز بیشتر به علل رفتن شاه هم قبل و هم بعد از روز ۲۶ دی ۵۷ در قالب داستانی پرداخته شود؛ در نهایت با سرنوشت این فرار و مرگ شاه خاتمه پیدا کند.
امیریان برای نگارش کتاب از منابعی چون «روز شمار انقلاب اسلامی، به اهتمام میرزا باقر علیاننژاد جلد یازدهم و همچنین روزنامه اطلاعات در سال 57» بهره برده است.
در قسمتی از کتاب این گونه آمده است:
غلامحسین صالحیار، سردبیر روزنامهی اطلاعات، از مدتها قبل در فکر تیتر «شاه رفت» نقشه کشیده بود!
روزهای آخر دی ماه بود که خبرگزاری فرانسه از قول شاپور بختیار، آخرین نخستوزیر رژیم شاهنشاهی، اعلام کرد: شاه میرود؛ اما بازگشت او معلوم نیست!
صالحیار با خود اندیشید که باید برای چاپ خبر مهم آن روز، کارهای مقدماتی را انجام بدهد. با خود فکری شد که چه بنویسم و چه ننویسم؛ چه تیتری انتخاب کنم که کمترین حروف را داشته باشد و بیشترین تأثیر را در مخاطب و خواننده بگذارد؟
در جلسهی خبرنگاران، یکی از دوستانش با صدای خفه پرسید: آقای صالحیار، آخر کار به کجا میرسد؟
صالحیار گفت: حرف آخر، دو کلمه بیشتر نیست.
و روی کاغذ نوشت: شاه رفت».مجموعه «روزهای انقلاب» از جمله طرحهای حوزه هنری کودک و نوجوان است که با مشارکت نویسندگان فعال و نامآشنا در این حوزه است که بهمنظور آشنایی گروه سنی نوجوانان با مهمترین وقایع تاریخ به رشته تحریر درآمده است.
نظر شما