به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب خاطرات ملاله یوسف زی با عنوان «من ملاله هستم» شرح خاطرات ملاله یوسف زی از زمانی است که مورد اصابت گلوله طالبان قرار گرفت تا زمانی که به انگلیس منتقل شد. او همچنین در این کتاب به شرح فعالیتهای فرهنگیاش در محل سکونتش دره سوات میپردازد که یکی از مراکز حضور طالبان در پاکستان است. این کتاب با ویرایش کریستینا لمب (خبرنگار انگلیسی) نوشته شد، همچنین ورود آن به مدرسههای خصوصی پاکستان ممنوع گشت. این کتاب با عنوان «من ملاله هستم» توسط هانیه چوپانی و «منم ملاله» توسط صداقت حیاتی به فارسی ترجمه شده است.
ملاله یوسف زی، دختری است که هدف گلوله طالبان قرار گرفت، بیهوش شد و از طریق پاکستان، وی را به انگلستان منتقل کردند، تحت درمان قرار گرفت و شگفتا که مرگ را جواب کرد. خودش می گوید: «بعضی ها می گویند هرگز برنمی گردم، اما قویاً ایمان دارم که برمی گردم، بریدن از کشوری که دوستش داری چیزی نیست که هر کس آرزویش را داشته باشد.»
در پشت جلد این اثر آمده است :«ملاله یوسف زی دختری است که هدف گلوله طالبان قرار گرفت، بیهوش شد و از طریق پاکستان وی را به انگلستان منتقل کردند. تحت درمان قرار گرفت و شگفتا که مرگ را جواب کرد . خودش می گوید: « بعضی ها می گویند هرگز بر نمی گردم، اما قویا ایمان دارم که بر می گردم، بریدن از کشوری که دوستش داری چیزی نیست که آرزوی هر کسی باشد.
ملاله حالا یکی از دختران جوان و مبارز پاکستانی برای حق تحصیل زنان در کشورش می باشد .
جالب اینکه یکی از فرماندهان پیشین طالبان پس از ترور وی و نجاتش از مرگ نامه ای به او می نویسد وعلت ترور وی را جلوگیری از استقرار یک نظام اسلامی می داند . او به ملاله می گوید اگر به مدرسه دینی طالبان برود می تواند به کشورش برگردد.»
کتاب منم ملاله شرح تلاش او برای ایجاد حق زندگی برابر برای زنان در پاکستان و موانع دشوار فراوان آن است.
چاپ چهارم«منم ملاله» زندگی ملاله یوسف زی اثر«کریستینا لم»با ترجمه «صداقت حیاتی» موسسه انتشارات نگاه چاپ کرده است.
نظر شما