معصومهالسادات جلیلیحسینی، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره شخصیت و تفکر امام رضا(ع) و شاخصهای والای انسانی و معرفتی ایشان به جامعه معرفی می شود.
وی ادامه داد: اگر معارف و آموزههای دینی در زندگی انسانها جاری شود دیگر اثری از ناهنجاریها در جامعه وجود ندارد.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که میفرمایند: «کارها را باهنر ماندگار کنید»، تأکید کرد: اهالی فرهنگ و اندیشه و هنر میتوانند در این راستا مؤثر واقع شوند.
جلیلیحسینی پیرامون میزان تأثیرگذاری این جشنواره افزود: تأثیر مهم این جشنواره این است که میراثی ارزشمند از میزان علاقه و ارادت مردم و جامعه هنرمندان و اندیشمندان به ائمه برای نسلهای آتی برجای می گذارد.
وی ادامه داد: در این جشنواره میزان عظمت ولایتمداری مردم ایران زمین به مهمانان شرکتکننده به نمایش گذاشته می شود.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی افزود: امام رضا (ع) پایه دین و چشمه زلال معرفت بود که بعد از شهادت پدر بزرگوارش، امامت را به عهده گرفت و در مسیر بارور ساختن فرهنگ غنی اسلام کوشید.
جلیلیحسینی پیرامون شخصیت عملى، علمى، اخلاقى و اجتماعى امام رضا(ع) گفت: مدت زندگى ایشان در منظر همگان شکل گرفته و فهم و ادراک آن نیاز به پیش زمینههاى اعتقادى و مذهبى خاص ندارد، بلکه هر بیننده فهیم و داراى شعور و انصاف مىتواند، ارزشها و امتیازهاى آنان را دریابد و بشناسد.
وی با بیان اینکه شخصیت معنوى و الهى امام رضا(ع) ریشه در عنایت ویژه خداوند نسبت به ایشان دارد، گفت: شناخت این بعد از شخصیت اهل بیت(ع) نیاز به معرفتهاى پیشین دارد؛ یعنى نخست باید به رسالت پیامبر(ص) ایمان داشت و بر اساس رهنمودهاى آن حضرت، ولایت عترت را پذیرفت و براى شناخت جایگاه عترت به روایات و راویان معتبر اعتماد کرد و کوتاه سخن اینکه بینشهاى مذهبى مختلف، مىتواند مانع شناخت این بعد ازشخصیت اهل بیت(ع) باشد.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی پیرامون شخصیت معنوی امام رضا(ع) گفت: بررسی هر یک از ابعاد معنوی، علمی، اجتماعی و اخلاقی شخصیت علی بن موسی، اهمیت خاص خود را داراست؛ چه بسا گروهی شیفته جنبه علمی و مناظرات و مباحثات آن حضرت باشند و در شناختن و نمایاندن چهره علمی آن امام، اهتمام فزونتری داشته باشند، ولی توجه به این حقیقت که علم، اخلاق و شخصیت اجتماعی و سیاسی امامان، تحت تأثیر شخصیت معنوی و عبادی ایشان قرار داشته است و آنان هر کمالی را از این رهگذر کسب کردهاند و خدامحوری، منش و کنش آنان به ایشان عزت و امتیاز بخشیده است، این باور را تقویت می کند که بررسی این جنبه از زندگی امام شایسته تقدم و توجه فزونتر است.
پایان پیام/
نظر شما