تبلیغ پیرامون زکات کم است/ ذهن مردم باید نسبت به این گوهر گرانبها روشن شود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با بیان اینکه تبلیغ پیرامون زکات کم است و باید تلاش جدی شود تا رسانه ملی و مطبوعات ذهن مردم را نسبتا'' به زکات روشن کنند، گفت: یکی از تدابیر اسلام برای از بین بردن فقر، زکات است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان امروز(۲۳ دی) در نشست روحانیون و مسئولین زکات شهرستان های استان در سخنانی با اشاره به اینکه مسئله اول در بحث زکات نگاهی است که قرآن کریم دارد و هر جا سخن از اقامه نماز است به دنبال آن پرداخت زکات مطرح شده، تصریح کرد: زکات در نگاه قرآن کریم دو محور دارد؛ اول فریضه و واجبی است در کنار واجبات دیگر و دوم اینکه زکات ارتباط مالی میان شخص و همنوع خودش است و باید در عملیاتی شدن زکات تلاش کرد زیرا مردم کمتر به آن حساس هستند لذا مردم باید حساسیت بالایی نسبت به آن داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه تبلیغ پیرامون زکات کم است و باید تلاش جدی شود تا رسانه ملی و مطبوعات ذهن مردم را نسبتا'' به زکات روشن کنند، گفت: خداوند خیر دهد به حجت الاسلام قرائتی که واجبات معطل را تعقیب می کند و یکی از این واجبات زکات است.

 

امام جمعه کرمان با تصریح به اینکه زکات در بحث های شرعی جایگاه ممتازی دارد، افزود: متاسفانه اسلام آنجور که باید تبلیغ نمی شود، گاهی چیزهایی تبلیغ می شود که اصلا'' در اسلام نیست و از آن طرف موارد مهم در اسلام یا اصلا'' تبلیغ نمی شود یا کم تبلیغ می شود لذا با وجود گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب اما اسلام در بعضی حوزه ها مظلوم است‌.

 

وی ادامه داد: چشم انداز اسلام این است فقیر در جامعه نباید باشد زیرا اسلام دین فقرزدا است و یکی از تدابیر اسلام برای از بین بردن فقر، زکات است؛ حالا ممکن است سوال پیش آید چرا زکات در فقر متمرکز نشد؟ دلیل عمده این است چشم انداز اسلام تجربه جامعه بدون فقر است و اسلام نمی خواهد فقط در جامعه بدون فقر متمرکز شود اسلام می خواهد مردم در رفاه نسبی قرار گیرند لذا اسلام بحث های مربوط به اقتصاد مردم را با جدیت هرچه تمام تر پیگیری کرده است.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در خصوص راهکارهای اقتصادی اسلام، خمس را برای هزینه ترویج دین، زکات را مربوط به جامعه و کم کردن فاصله طبقاتی و کارهای عام المنفعه و مالیات را مربوط به امور دیگری دانست و تاکید کرد: مردم باید توجیه شوند که زکات چه گوهر گرانبهایی است و امنیت روانی برای جامعه حتی پولدارها دارد زیرا اگر فاصله طبقاتی زیاد شد، طبقه پایین تر به فکر شورش علیه طبقه بالاتر می افتند.

 

وی تصریح کرد: مصرف زکات باید دقیق برای مردم گفته شود و ظرفیت واقعی زکات در استان احصا و هدف گذاری شود.

کد خبر 681993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha