دکتر شهنام بابلی، رییس اداره بهداشت درمان نیروی زمینی ارتش در گفت و گو با خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان در مورد ادامه روند درمانی در مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: همان تعداد بیمارستان صحرایی که از روز اول به وسیله ارتش در مناطق زلزله زده کرمانشاه راه اندازی شد اکنون نیز به فعالیت خود ادامه می دهد.
وی افزود: همان تعداد پزشک و گروه درمانی که در این مناطق فعالیت می کردند اکنون نیز با جابجایی شیفت کاری به خدمت به مردم در این منطقه ادامه می دهند.
رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در حال حاضر نیز خدمات درمانی ارتش بدون فرانشیز و رایگان برای مردم ارایه می شود و حتی متخصصان دندانپزشکی نیز به مناطق اعزام شدند.
وی با بیان اینکه محل استقرار بیمارستان های ارتش از ابتدا یک مکان ثابتی بوده است، یادآور شد: در این مراکز درمانی هر کس از هر نقطه ای از مناطق زلزله زده مراجعه کند خدمات پزشکی به صورت رایگان برای او ارایه می شود و در مناطقی هم که مشکل عبور و مرور وجود داشته است تلاش کردیم تا پزشک متخصص را برای این مناطق اعزام کنیم.
رییس اداره بهداشت درمان نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ارتش تجهیزات پزشکی کاملی و حتی داروهای بیماری های صعب العلاج را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار داده است، یادآور شد: تاکنون یک و نیم میلیارد هزینه برای درمان در مناطق زلزله زده شامل تجهیزات، عمل جراحی، دارو و سایر خدمات درمانی هزینه شده است.
دکتر بابلی خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش پست امداد ندارد و به همین جهت نمی تواند مراکز درمانی را به مناطق دیگر انتقال دهد، بر همین اساس بیمارستان های صحرایی در یک مکان ثابت استقرار می یابند و به مردم سایر مناطق نیز خدمات درمانی مورد نیازشان را ارایه می دهند.
وی تصریح کرد: تا زمانی که فرمانده کل ارتش دستور بدهند همچنان کادر پزشکی ارتش در این مناطق حضور فعال خواهد داشت و روند پوشش بهداشتی و درمانی نیروی زمینی ارتش ادامه دارد.
وی گفت: بر اساس آمار 109 عمل جراحی در بیمارستان کرمانشاه و 950 بیمار در شب اول حادثه در این بیمارستان پذیرش شدند که همگی به صورت رایگان خدمات درمانی را دریافت کردند. ما افتخار می کنیم که نیروی زمینی در کنار مردم و برای آنها خدمت می کند.
نظر شما