حجت الاسلام سید محمد حسینی منتظر، دبیرکل حزب انسجام اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد نقش احزاب در پیگیری مطالبات مردم با اشاره به برخی اجتماعات مردمی گفت: اجتماعات مردمی از سه منظر قابل بررسی است. کسانی که در این اجتماعات شرکت کردند دارای پایگاههای اجتماعی متضادی بودند و حداقل می توان گفت که مجموعه ای سه ضلعی در این اجتماعات حضور داشتند.
دبیرکل حزب انسجام اسلامی افزود: یک ضلع از سوی اجانب بود که می توان به عوامل صهیونیستی، اشرافیت سیاه اروپا و امریکا و همچنین سلطنت طلبها و منافقین یا ضدانقلاب اشاره کرد که با استفاده از نفوذی های خود در این اجتماعات حضور داشتند. عوامل اجانب به صورت سازماندهی در این اجتماعات وارد شده بودند و از سوی دیگر شاهد بودیم که عربستان نیز از این افراد حمایت کرد که در یک کلمه می توان تمامی این نفوذی ها را به ضدانقلاب تعبیر کرد.
وی با اشاره به حضور مردم عادی در این اجتماعات یادآور شد: البته گروهی هم از مردم عادی در این اجتماعات حضور داشتند که از شرایط زندگی سختی که دارند ناراضی هستند و از تبعیض ها رضایت ندارند.
حسینی منتظر با اشاره به اینکه مردم از برخی بودجه ریزی دولت رضایت ندارند، تصریح کرد: شاید این موضوع به نوعی به روشنگری رسانه ها نیز مربوط شود و بعضاً افکار عمومی احساس می کنند که بودجه ملی مورد غارتگری قرار گرفته یا صرف گروه خاصی شده است و جامعه از این نظر توجیه نشده و تمامی این عوامل با گرانی برخی کالاها همزمان شد.
وی با اشاره به سیاست های کمیته 300 (اشرافیت سیاه اروپا و امریکا) برای فشار اقتصادی با دو سلاح کمبود و گرانی به ایران اظهار کرد: دهها سال است که اشرافیت سیاه اروپا و امریکا این موضوع را در بسیاری از کشورها دنبال می کند و فقط اختصاص به کشور ما ندارد و با قیچی که به دو لبه گرانی و کمبود مجهز است در جامعه ایجاد التهاب می کند و موجب دامن زدن به بی ثباتی اقتصادی کشور می شود و در نتیجه بی ثباتی اقتصادی به اقشار ضعیف جامعه فشار می آید و بخشی از جامعه به حق صدایشان درآمد و وارد این اجتماعات شده اند اما پشت این بستر همان کمیته 300 به فعالیت خود ادامه می داد و با گرانی تلاش در ایجاد التهاب در جامعه داشت.
دبیرکل حزب انسجام اسلامی افزود: هدف کمیته 300 از ایجاد بی ثباتی اقتصادی در جامعه، رساندن جامعه به بی ثباتی امنیتی بود که اگر این اجتماعات ادامه می یافت و ترورها و تهدیدها نیز در پی آن شکل می گرفت و با گل آلود کردن جامعه به بی ثباتی امنیتی و اقتصادی به هدف خود در بی ثباتی سیاسی می رسید و این موضوع را آنقدر ادامه می داد تا بتواند نظام اسلامی را مطلوب باج دادن کند.
این فعال سیاسی با اشاره به حضور برخی رقبای دولت حاکم خاطرنشان کرد: این رقبا به شدت علیه دولت فعال هستند و در شبکه های اجتماعی حضور فعال دارند که با التهاب آفرینی وارد میدان شده اند و البته ممکن است عملکرد دولت در ابعاد مختلف از جمله حقوقهای نجومی یا عدم دقت در کنترل مسایل اقتصادی قابل انتقاد باشد.
وی درمورد پیگیری مطالبات مردم از طریق احزاب و نقش گروههای سیاسی در این موضوع یادآور شد: متاسفانه احزابی که بتوانند به شکل ایده آل پیگیر حل مسایل و مشکلات باشند و مطالبات مردم را مدنظر بگیرند؛ نداریم. بیشتر احزاب به شکل جناح و رسانه حضور دارند که در برخی محافل حاضر هستند و احزابی که اکنون در کشور فعالیت می کنند بیشتر شکل تشریفاتی دارند.
وی گفت: متاسفانه احزاب در حال حاضر کمتر از یک درصد جامعه را به خود اختصاص می دهند زیرا احزاب آنگونه که باید رشد نکرده اند و این ضعف به خود آنها و نوع عملکردشان باز می گردد.
نظر شما