۵۸۰ هزار کاربر فعال داریم/۳۰ درصد تراکنش‌های مالی چین بر روی وی چت

خبرگزاری شبستان: تقوی گفت: در روز حدود ۱۰ میلیارد تومان گردش مالی تراکنش‌هایی است که بر روی پیام‌رسان بله انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس سهیل تقوی، کارشناس کسب و کار پیام‌رسان بله در نشست بررسی کسب و کار مجازی، فیلتر تلگرام و وضعیت پیام‌رسان‌های بومی که امروز در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، گفت: یک آسیبی در کشور مشاهده می شود و آن این است که در کشور پیام‌رسان‌های خارجی که توسعه‌یافته‌اند، پیام‌رسان‌هایی هستند که در حال حاضر هیچ درآمد خاصی از آنها نمی بینیم، این توقع شکل گرفته است که دولت یا سپاه باید پیام رسان ها را از لحاظ زیرساختی حمایت کنند.

 

مهندس تقوی با بیان اینکه اصل کار ما بر روی درآمدزدایی است، عنوان کرد: بله را با سرمایه گذاری مشترک با بانک ملی انجام دادیم. یک زیرساخت هایی وظیفه حاکمیت است. باید توجه داشته باشیم مدلی در فضای مجازی موفق است که محتوا بر زیرساخت ها مقدم باشد، اول باید محتوا فراهم شود بعد زیرساخت ها. وقتی سرویس های پیام رسان حمایت شوند کم کم خودشان زیرساخت ها را تامین می کنند. تقریبا در روز حدود 10 میلیارد تومان گردش مالی تراکنش هایی است که بر روی پیام رسان بله دارد انجام می شود. ما مسئله مجوززدگی را در بحث حاکمیت داریم، هر کار مالی و اقتصادی بخواهیم انجام دهیم باید از 10 جا مجوز بگیریم. بانک مرکزی در بحث مجوززدایی کاری را شروع کرده است.

 

کارشناس کسب و کار پیام‌رسان بله با اشاره به اینکه 580 هزار کاربر فعال داریم، تصریح کرد: روزانه 10 تا 15 هزار کاربر داریم اضافه می کنیم. هدف مان این است که روی پیام رسان کسب و کار شکل گیرد. با یک سری شرکت ها داریم همکاری می کنیم برای ارایه خدمات مالی. در حوزه کسب و کار خانگی نیز با چند شرکت وارد مذاکره شدیم.

 

وی با بیان اینکه 30 درصد تراکنش های مالی چین روی ویچت است، خاطرنشان کرد: به جای اینکه مدل پیام رسان های غربی همچون واتس آپ و تلگرام را ببینیم، مدل ما بر مبنای اقتصادی مدل های شرق آسیا همچون ویچت و لاین است. سرمایه گذار ما بانک است و می توانیم خدمات را در درون خود اپلیکیشن بدهیم مانند اپلیکیشن بانک ها.

 

مهندس تقوی اظهار داشت: یکی از ضعف های ما در کشور بر روی تکنولوژی و فناوری است زیرا نسبت به بقیه دنیا دیر شروع کردیم، باید با استفاده از میان برهایی خود را به سطح فناوری جهانی برسانیم. تبعیضی که در حمایت ها وجود دارد، مشکل ساز است. اگر حاکمیت حمایتی نکند همه می توانند در یک فضای آزاد رقابت کنند اما وقتی حکومت در بازار دخالت می کند مشکل به وجود می آید به عنوان مثال از تلگرام همه جوره حمایت می شود، پهنای باند را برای آن افزایش می دهند اما از سایر پیام رسان ها حمایتی نمی شود.

 

 

کد خبر 681394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha