به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس محمد رسول کاظمی، مدیر پیامرسان آیگپ امروز در نشست "بررسی کسب و کار مجازی، فیلتر تلگرام و وضعیت پیامرسانهای بومی " که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، گفت: حدود سه سال پیش استارت پیام رسان آی گپ را زدم. از 13 سالگی در کار کامپیوتر بودم و در چنین فضایی بزرگ شدم. یکی از دغدغه هایم این بود که چرا مردم باید از پیام رسان های خارجی استفاده کنند. بر این اساس به این سمت کشیده شدم که پیام رسانی شکل دهم. هدفم این بود که از توان و اراده داخل استفاده کنم چون هزینه تبلیغات نداشتیم تا امروز گمنام ماندیم.
مهندس کاظمی اظهار داشت: بنا را بر این گذاشتیم که مشابه نمونه های خارجی باشیم، مشکل مردم ایران این بود که به پیام رسان های داخلی اعتماد نداشتند. ما از ابتدای امر کل انرژی و توان خود را بر روی حریم شخصی و حفاظت از آن گذاشتیم. برنامه ریزها می توانند از تمام سورس هایی که بر روی سایت ما وجود دارد، استفاده کنند، ببینند و حتی کمک بدهند. یک سال فقط بر روی بخش امنیت و رمزگذاری پیام ها کار کردیم. اعلام کردم اگر کسی بتواند یک پیام از آی گپ را شنود کند به او یک میلیارد تومان می دهم، ما به دولت اکتفا نکردیم زیرا ایمان ندارم که دولت پشتیبانی کند. سه چهار ماه پیش دولت ما را شناخت و نه زیرساختی به ما داده و نه حمایتی از ما کرده است.
مدیر پیام رسان آی گپ با بیان اینکه در حال حاضر 100 هزار کاربر داریم، عنوان کرد: در یک هفته ای که تلگرام فیلتر شد بدون تبلیغات کاربران ما 300 هزار شد که 100 تا 150 هزار کاربر فعال هستند. تبلیغات هزینه بر است و من نمی توانم تبلیغ کنم. مردم ایران توقعشان بالا رفته است، وقتی به من می گویند مولتی اکانت اضافه کن یعنی توقعشان بالا رفته است. تمام توان خود را بر روی این گذاشتیم که توقعات مردم را برآورده کنیم.
نظر شما