به گزارش خبرگزاری شبستان منصور مرادلو بعد از ظهر امروز (28 شهریور) در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، گفت: مدارس قرآنی جدید از ابتدای مهر امسال فعالیت خود را آغاز می کنند.
وی با اشاره به طرح ریشه کنی بیسوادی قرآنی در سطح مدارس استان زنجان، افزود: در این زمینه اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اتحادیه مؤسسات قرآنی همکاری خوبی داشته است.
این مقام مسئول وضعیت قرآنی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: در حال حاضر بیش از 60 درصد دانش آموزان با سواد قرآنی هستند و طبق پیش بینی های انجام گرفته تا پایان امسال 100 آنان تحت پوشش طرح ریشه کنی بیسوادی قرآنی قرار می گیرند.
وی با اشاره به برگزاری دوره های ویژه بر مبنای مباحث قرآنی در مدارس استان، عنوان کرد: امسال 20 درصد از دانش آموزان استان تحت پوشش طرح حفظ دو جز از قرآن کریم قرار می گیرند.
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان یادآور شد: کرسی های تلاوت قرآن کریم هر سال سه بار در همه مدارس استان زنجان و همچنین جلسات تفسیر قرآن نیز در بین دانش آموزان و همکاران برگزار می شود.
وی به سایر برنامه های قرآنی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: گنجاندن 1 ساعت زنگ قرآن در مقطع ابتدایی و اجرای طرح توزیع 3 میلیون جلد قرآن کریم در همه مدارس سطح کشور با عنوان در محضر قرآن برخی از اقدامات این وزارت در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانش آموزان است.
مرادلو با اشاره به برنامه های مختلف قرآنی در حوزه های فرهنگی هنری در مدارس، عنوان کرد: اجرای نمایش های قرآنی بر اساس قصه های قرآن در کانون های فرهنگی تربیتی مدارس از دیگر برنامه های آموزش و پرورش است.
وی به اجرای طرح همگام با قرآن اشاره کرد و گفت: این طرح ویژه مدارس راهنمایی اجرا می شود به طوری که 100 درصد این مدارس کلاس های خود را با تلاوت قرآن کریم آغاز می کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: در همین راستا برای هر روز کلاس های مقطع راهنمایی لوح قرآنی ویژه آن روز در نظر گرفته شده و روزانه چند آیه قرآن همراه با معانی آنها در کلاس قرائت می شود.
وی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش در راستای تقویت بنیه اعتقادی دانش آموزان، خاطر نشان کرد: برگزاری نشست های ویژه با حضور روحانیون و علما در مدارس استان به منظور سطح آگاهی آنان یکی از برنامه های آموزش و پرورش در این زمینه است.
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: تشکیل حلقه های معرفتی در بین دانش آموزان که پل ارتباطی بین مدرسه و مسجد است و حضور فعال روحانیون در مدارس نیز می تواند گامی در جهت تربیت دینی دانش آموزان باشد.
وی اجرای طرح بینات که حضور مستمر روحانیون در مدارس است، حضور مشاوران مذهبی در مدارس و ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین دانش آموزان را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان زنجان در راستای ارتقاء بصیرت دینی دانش آموزان عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما