به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حمید ذوالفقاری، مدیر سابق نیروگاه هسته ای نطنز و همرزم شهید احمدی روشن، امروز (18 دی) در کنگره مصطفای شهید با گفتمان جوان مؤمن انقلابی و پانزدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به تاکیددات مقام معظم رهبری بر حفظ دستاوردها و صنعت هسته ای، گفت: صنعت هسته ای لبه دانش صنعت در جهان است.
وی با بیان اینکه درباره دانش هسته ای هیچ گونه مقاله علمی وجود ندارد، افزود: جوانان این کشور و انقلاب در رابطه با دانش هسته ای با دستان خالی کار بزرگی انجام دادند و همه تولیدات مربوط به این دانش به همت جوانان و شهدایی صورت گرفت که در همین مملکت تحصیل کردند و هیچ کدام خارج از کشور نبودند.
وی اضافه کرد: اینکه می گویند بازرسان آژانس نگران انحراف صنعت هسته ای ما هستند کاملا دروغ است چرا که آنها روزانه در محل کار ما حضور داشتند و وقتی که مواد اولیه از ucf اصفهان می آمد، توسط مأموران آژانس اسکورت و پلمپ می شد.
مدیر سابق نیروگاه هسته ای نطنز، با اشاره به اینکه انرژی هسته ای در همه علوم کشاورزی، پزشکی و سوخت کاربرد دارد و همه این ها اثبات شده است، تصریح کرد: مسئولان آژانس هیچ گونه دانشی را به ما انتقال ندادند و جوانان این کشور فعل خواستن را صرف کردند.
وی با بیان اینکه در دکترین دفاعی اسلام کاربرد نظامی جایی ندارد، عنوان کرد: طراحی نظامی سایت هسته ای با طراحی صلح آمیز آن متفاوت است و بازرسان آژانس هم این را می دانستند؛ ما آنقدر شفاف کار می کردیم که بازرسان می گفتند هیچ کشوری به این اندازه به ما اجازه جستجو نمی دهد.
وی با اشاره به اینکه تجهیز تیم هسته ای شهید احمدی روشن با هزار ماشین سانتریفیوژ آغاز شد و در جهادی دو و نیم ساله، این عدد به ۱۹ هزار ماشین رسید، اظهار کرد: مسئول بررسی میز هسته ای ایران در پنتاگون در مقاله ای می نویسد ما دانشمندان ایرانی را ترور کردیم. ویروس «اکستاکس نت» که خطرناکترین ویروس همه دنیاست را وارد کردیم اما نمودار رشد تعداد ماشین های سانتریفیوژ آنها بالا می رود.
ذوالفقاری، با بیان اینکه شهید احمدی روشن با بررسی هایی که انجام داد، متوجه شد که هیچ گونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری در خط تولید وجود ندارد و توانست این ویروس را شناسایی کند، ادامه داد: اکنون سازندگان این ویروس به دلیل آنکه ما توانسته ایم آن را پیدا کنیم در آمریکا در زندان هستند.
وی با اشاره به اینکه آنها متوجه شدند که تحریم ها بر ما اثری ندارد، بنابراین از راهی وارد شدند که تعداد ماشین های سانتریفیوژ ما را کاهش دهند، خاطر نشان کرد: ما اگر آن تعداد بالای ماشین نداشتیم هیچ گاه غرب حاضر به مذاکره با ما نمی شد.
وی ابراز کرد: شهید احمدی روشن، یک جوان طراز انقلاب اسلامی بود که به دلیل ایمانش به راهی که در آن قدم گذاشته بود، هیچ گاه خسته نمی شد، او از نظر فنی، اخلاقی و مدیریتی جزء برترین های صنعت هسته ای به شمار می رفت و در همه فرآیندهای هسته ای شدن با عناوین مختلف حضور داشت و بارها از سوی دشمن تهدید شده بود و در نهایت به شهادت رسید.
وی با بیان اینکه هر کجا که موفقیتی برای جهان اسلام به دست آمد مدیون شهادت و از خودگذشتگی عده محدودی بود، یاد آور شد: در آن زمان جامعه دانشگاهی هم معتقد نبودند که ما می توانیم غنی سازی کنیم اما عده ای از جوانان این کشور خواستند و از خود گذشتند و به این هدف رسیدند.
نظر شما