به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سید مسعود میررضایی امروز(18دی) با اعلام این خبر گفت: همچنین فاز اول دولت الکترونیک در استان سمنان نیز در دههفجر امسال افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در همین راستا کمیته توسعه دولت الکترونیکبا دبیری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان سمنان تشکیل شده است اظهارداشت: 44 دستگاه دولتی در پنجره واحد دولت الکترونیک خدمات ارائه می دهند.
میر رضایی از شناسایی واولویت بندی روستاهای فاقد پوشش پهن باند در راستای توسعه دولت الکترونیک، خبردادوافزود: ایجاد زیرساخت مناسب برای بهره مندی جمعیت روستایی استان سمنان ازدولت الکترونیک ضروری ومهم است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان به اقدامات این اداره کل برای فراهم آوردن بسترهای لازم برای ایجاد دولت الکترونیک در مناطق روستایی اشاره داشت وافزود: وزارت ارتباطات در راستای این موضوع در سطح ملی یک هزارروستا را از ATM بهرهمند کرده که سهم روستاهای استان سمنان نیز در این حوزه 10 روستا بوده است.
وی با بیان اینکه تعداد روستاهای شرق استان به سایر روستاهای استان بیشتر است اضافه کرد: این طرح در پنج روستای شهرستان های شاهرود و میامی، سه روستا دامغان،یک روستای سمنان ویک روستای گرمسار اجرا شد.
میررضایی از بهره مندی 10 روستای دیگر استان سمنان از ATM در آینده نزدیک خبر داد وافزود: تلاش بر این است که بهتدریج همه روستاهای بالای 20 خانوار از خدمات اینترنتی بهرهمند شوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان تعداد ATM شهری و روستایی در این استان را 22 عدد ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مناطق روستایی و دورافتاده استان نیز از خدمات ارتباطی بسیار زیادی برخوردارند.
وی با بیان اینکه توسعه دولت الکترونیک از برنامههای اولویتدار دولت دوازدهم است اضافه کرد: اگرچه در دولتهای قبل بحث دولت الکترونیک و ضرورت ایجاد آن مطرح شد اما متاسفانه هیچگاه اقدام عملی در این حوزه برداشته نشد تا اینکه در دولتهای یازدهم و داوازدهم بصورت جدی پیگیری شد.
میررضایی با اشاره به تاکید رئیسجمهور بر اجرایی شدن این پروژه اظهارداشت: رئیس دولت دوازدهم تاکید بسیار زیادی بر شفافیت و شفافسازی دارد و این مهم با اجرایی شدن دولت الکترونیک تا حد زیادی محقق میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان از این اداره کل بهعنوان بازوی اجرایی در توسعه دولت الکترونیک نام برد و گفت: اگرچه ایجاد زیرساختهای دولت الکترونیک در استان تا حد زیادی زمانبر و طولانی شد اما با این همه استان سمنان همچنان از استانهای پیشرو در توسعه زیرساختهای مرتبط با دولت الکترونیک است و تاکنون اقدامات زیادی در این بخش انجام داده است.
وی با اشاره به انجام برخی تغییرات در ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها از پنج سال قبل و با هدف پیگیری ماموریتهای وزارتخانه در سطوح استانی تشکیل شد.
میر رضایی از آماده شدن بخش زیادی از زیرساختهای مرتبط با توسعه دولت الکترونیک در استان سمنان خبردادو گفت: اقدامات و هماهنگیها و تعامل بیندستگاهی و همراهی استاندار پیشین، تشکیل کارگروه تخصصی دولت الکترونیک با ریاست استاندار و دبیری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، احصا خدمات دولت الکترونیک و گردآوری خدمات دولت الکترونیک دستگاههای اجرایی استان، راهاندازی مرکز داده استان و پیگیری ایجاد مرکزی برای تبادل دادهها، راهاندازی پنجره واحد استانی و...از جمله اقداماتی است که در استان با هدف فراهم کردن مقدمات دولت الکترونیک در استان انجام شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان به جایگاه دوم کشوری این استان از لحاظ شاخص IDIبعد از استان تهران اشاره داشت وادامه داد: ضریب نفوذ تلفن ثابت استان سمنان براساس آخرین گزارش،46 درصد، ضریب نفوذ تلفن همراه 100درصد می باشد.
وی در خصوص تعداد مشترکین دایری اپراتورهای تلفن همراه در استان نیز گفت: همراه اول با 522 هزار و 552 مشترک، ایرانسل با 389 هزار و 202 مشترک و رایتل با 12 هزار و 557 مشترک به ترتیب بیشترین مشترکان تلفن های همراه در استان را به خود اختصاص داده اند.
میر رضایی از وجود بیش از 348 هزار کاربر اینترنت پرسرعت در استان سمنان خبر داد و گفت: ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در استان سمنان 49.63 درصد است.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها از از سال 91 با هدف پیگیری ماموریتهای وزارتخانه در سطوح استانی تشکیل شده و در حال حاضر شرکت های پست، مخابرات منطقه سمنان، ارتباطات زیرساخت و پست بانک تحت نظر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قرار دارند.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات نماینده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در استانها هستند و بر اجرای دقیق مقررات و آیین نامه های این بخش نظارت می کنند.
نظر شما