اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، یک برند و مدل برای جمهوری اسلامی است

خبرگزاری شبستان: قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، یک برند و مدل برای جمهوری اسلامی است که کشورهای دیگر می توانند از آن الگو برداری کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر علی مویدی، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور امروز (18 دی) در همایش «صیانت و گفتمان سازی اجتماعی مبارزه با مواد مخدر منطقه 2 کشور» که در سالن اجتماعات «شهر» برگزار شد، گفت: امروز همه می دانیم که اعتیاد یک مسئله جهانی است و جهان در حل این معضل مانده است.

 

وی با اشاره به اینکه دنیا در برابر مواد مخدر و مافیا تسلیم شده است بایستی چاره ای اندیشید که چرا باید در یک دهه حدود 50 میلیون نفر به مصرف کنندگان مواد مخدر اضافه شود، اضافه کرد: کدام سونامی و بیماری اجتماعی تا این حد می تواند به تعداد افراد خود بیفزاید و همه دنیا باید دست در دست هم کاری عظیم انجام دهند.

 

وی با اشاره به اینکه بحث اعتیاد یکی از موضوعاتی بود که از زمان انتصاب رحمانی فضلی با جدیت مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: نگاه متوازن به اعتیاد قبل از آن وجود نداشت و چهارچرخ این ماشین باهم حرکت نمی کرد.

 

سردار مویدی با یادآوری این مطلب که در حوزه مقابله به طریقی، در حوزه درمان با پروتکل های قدیمی و در حوزه های پیشگیری و صیانت حرفی به میان نبود، تاکید کرد: قبل از حضور وزیر کشور کنونی تعریف روشن و شفاف از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر وجود نداشت.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نخستین آسیب اجتماعی موجود در کشور، اعتیاد است، افزود: این نشست باید 20 سال پیش برگزار می شد.

 

وی تاکید کرد: وزیر کشور با بسیج انسان های دانشمند و فرهیخته این تعریف را روشن کرد و سهم هر بخش را مشخص کند تا متناسب با تعریف حرکت کنند اما مشکل کنونی ما، آمار معتادین بود.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر، یک برند و مدل برای جمهوری اسلامی است که کشورهای دیگر می توانند از آن الگو برداری کنند، اضافه کرد: یکی از دستاوردهای این اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر وجود سازمان های مردم هست، باید با مردم روراست باشیم و آنها را به میان بیاوریم تا در حل این معضل یاری رسان ما باشند.

 

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: کار را از مهدکودک ها آغاز کردیم و برای افراد مسن بالای 60 سال هم برنامه داریم.

 

وی با اشاره به اینکه خانواده های معتادین، افرادی گمنام و مظلوم هستند که حتی نمی توانند حرف خود را به دیگران بزنند، تاکید کرد: اگر فرزند خانواده ای دچار اعتیاد شد، آن خانواده نهادهای دولتی، حاکمیتی و سمن ها را محرم راز خود بداند و در رفع مشکل اعتیاد بکوشد.

 

 

کد خبر 681138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha