طرح "پالایش" راهکاری برای جبران نواقص شیوه های خدمت رسانی کمیته امداد

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان اجرای طرح پالایش را راهکاری هدفمند در جهت جبران نواقص شیوه های خدمت رسانی کمیته امداد در گذشته، عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان در همایش تبیین طرح پالایش که با حضور مددکاران اجتماعی، کارشناسان پذیرش و اکرام ادارات کمیته امداد شاخه های شرق گیلان در لاهیجان برگزار شد، هدف از اجرای طرح پالایش را نگرش جدید به هدفمندی و ساماندهی خدمات عنوان کرد.

 

حسین علی محمدی گفت: پالایش مددجویی، نگهداشت مددجو در مدت زمان معین و ارائه خدمات به تناسب وضعیت اقتصادی، روحی و روانی و فرهنگی او است.

 

وی با بیان اینکه اجرای طرح پالایش راهکاری هدفمند در جهت جبران نواقص شیوه های خدمت رسانی در گذشته بوده است، تصریح کرد: در این طرح خدمات به سه شیوه تک خدمتی، چند خدمتی و خدمات دائم ارائه می شود.

 

علی محمدی با اشاره به اینکه طرح پالایش در گیلان بر اساس مصوبه مجلس و دولت مبنی بر خروج سالانه 10 درصدی مددجویان توانمند از خرداد ماه امسال در گیلان اجرا شده است، افزود: از آغاز اجرای طرح تا کنون 5 هزار نفر از سرپرستان خانوار که قابلیت توانمندی دارند شناسایی و زمینه خروج آنان با تبدیل وضعیت مددجویی از خدمات دائم به چرخه تک یا چند خدمتی، فراهم شده است.

 

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح پالایش زمینه را برای دیگر نیازمندان مستحق که در نوبت دریافت خدمات هستند فراهم می کند، خاطر نشان کرد: در نیمه دوم امسال 2 هزار خانوار جدید در کمیته امداد برای دریافت خدمات، پذیرش می شوند.

 

علی محمدی با تاکید بر اینکه نقش مددکاران اجتماعی در بدو پذیرش مددجویان در تصمیم سازی ها اثرگذار است، گفت: رویکرد جدید ترویج روحیه کار، تلاش و کمک به توانمندی خانواده ها با توجه به آموزه های دینی است و ارتباط موثر مددکار و مددجو می تواند بهترین نقش را در تصمیم سازی ها، رفع موانع توانمندی و خودباوری آنان داشته باشد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 68082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha