حجت الاسلام محبوب عباسعلی پور، مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با اعلام خبر برگزاری دوره های تربیت مربی این بنیاد در استان های مختلف، اظهار کرد: جدیدترین دوره تربیت مربی مهدویت بنیاد از 15 دی ماه در شهرستان شیراز آغاز ویژه روحانیون و اساتید حوزه و در قالب 96 ساعت آموزشی آغاز شده است.
وی افزود: موضوعات این دوره آموزشی در 15 سرفصل مختلف دسته بندی شده و تدریس می شود. شرکت کنندگان در دوره پس از طی دوره آموزشی و گذراندن طرح مطالعاتی، به عنوان مربی مهدویت در سطح استان فعالیت می کنند.
حجت الاسلام عباسعلی پور تصریح کرد: این برنامه از هفته پیش با همکاری دفتر استانی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) در استان فارس آغاز شده و نزدیک به یکصد نفر در آن شرکت می کنند. مدت دوره 15 هفته پیش بینی شده است. البته پیش از این نیز دوره های تربیت مربی مهدوی در سطح استان فارس برگزار شده بود.
مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) کشور ادامه داد: دوره های تربیت مربی در حال حاضر در سطح سه استان کشور شامل استان های فارس، زنجان و کرمان در حال برگزاری است. دوره های آموزشی استان فارس از هفته قبل (15 دی ماه) آغاز شده است. دوره تربیت مربی استان زنجان در حال حاضر هفته چهارم خود را پشت سر می گذارد و برگزاری دوره های تربیت مربی استان کرمان به تازگی در شهرستان سیرجان به اتمام رسید.
وی با اشاره به فعالیت ۱۰ ساله بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) ابراز کرد: در طول فعالیت بنیاد، در زمینه تربیت مربی مهدوی، دوره های متعددی در سطح کشو برگزار شده و دستاورد آن بیش از 4 هزار فارغ التحصیل در این زمینه بوده است.
حجت الاسلام عباسعلی پور افزود: همه این فارغ التحصیلان نیز امروز به نوعی در عرصه مهدویت فعالیت می کنند چرا که مخاطبان دوره های تربیت مربی مهدوی از میان طلاب حوزه های علمیه (خواهران و برادران) و معاونین پرورشی و معلمان علوم دینی و همچنین فعالان فرهنگی هستند و به همین دلیل افرادی که این دوره ها را پشت سر می گذارند در مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی کانون ها فعال و مشغول می شوند.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، نزدیک به 500 نفر از این مربیان در قالب شبکه «یاران موعود(عج)» با بنیاد ارتباط مستقیم دارند و در برخی برنامه های استانی بنیاد همکاری می کنند از جمله طرح «یاران موعود(عج)» که در سطح مدارس اجرا می شود.
مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) در توضیح طرح «یاران موعود» در مدارس گفت: در این طرح هر مربی یک مدرسه را انتخاب کرده و 20 ساعت آموزشی در طول سال تحصیلی در آن حاضر شده و مباحث مهدوی را به دانش آموزان ارائه می کند.
برگزاری حلقه های معرفت و جلسات فرهنگی پرسش و پاسخ در مساجد و بقاع متبرکه از دیگر برنامه های مربیان مهدوی است که عباسعلی پور به آنها اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: برخی از فارغ التحصیلان دوه های تربیت مربی مهدوی نیز، به عنوان مدرس در دوره های کوتاه مدت آموزشی شرکت کرده و مباحث عمومی مهدوی را در قالب 8 ساعت آموزشی به مخاطب عام آموزش می دهند.
نظر شما