به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 13 دی ) در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، گفت: استان غنی از ظرفیت های دامی، کشاورزی و آبزی پروری است و با تخصیص منابع با سهم مشخص، این ظرفیت ها به شکل بهتر وارد عرصه رونق تولید و اشتغال برای جوانان می شود.
وی با تاکید بر این که، باید منابع بانکی را به سمت خلق طرح های جدید هدایت کنیم، اظهار داشت: برای رونق تولید بنیادهای اقتصادی در کنار منابع بانکی به کمک ما می آیند.
احمدی با اشاره به این که در تلاش هستیم تا از همه بخش ها و مزیت های استان برای ایجاد و خلق فرصت ها بهره بگیریم، تاکید کرد: هر یک از دستگاه های اجرایی با کار کارشناسی، طرح ها و پروژه های خود را بررسی کرده و موارد اولویت دار با محوریت ایجاد اشتغال را جهت معرفی به بنیاد برکت به این شورا ارائه دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طرح ها را در سه دسته پروژه های جدید، پروژه هایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالا و نزدیک بهره برداری هستند و نیازمند سرمایه در گردش و پروژه های راکد تقسیم بندی کرده تا بعد از اولویت بندی به بنیاد برکت معرفی شوند.
وی با اشاره به این که، بنیاد برکت را نباید به صورت موازی در کنار بانک های عامل قرار داد، تصریح کرد: اولویت ما این است که بنیاد برکت خود آغاز کننده ایجاد یک طرح جدید در استان باشد.
احمدی یادآور شد: بسیاری از واحدهایی که نیازمند اعتبار هستند به صورت مستقیم به بنیاد مراجعه و کارشناسان بنیاد پس از بررسی های لازم در زمینه تخصیص یا عدم تخصیص اعتبار به این واحدها، تصمیم گیری می کنند.
مسئول ارشد اجرایی دولت دوازدهم در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که، این استان در بخش های مختلف ظرفیت بالایی دارد و می تواند فرصت های زیادی ایجاد کند، ابراز داشت: باید منابع را به این سمت هدایت و مدیریت کرد.
وی با اشاره به این که، نمی توان همیشه با صرف اعتبار، منابع و پول بیت المال چنین واحدهای تولیدی را سرپا نگه داشت، تاکید کرد: باید بر روی واحدهای تولید محور و درآمدزا که توان برگشت سرمایه را دارند، هزینه شود.
احمدی ادامه داد: هدف از برگزاری این نشست ها، تبادل نظر در خصوص شناسایی واحدهای اولویت دار و در راستای برنامه ریزی برای اجرای مفاد تفاهم نامه با بنیاد برکت است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این تفاهم نامه ها باید به گونه ای باشند که پول بی ثمر به جامعه تزریق نشود، بلکه این اعتبارات مدیریت و در جای واقعی خود هزینه شود.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال در بخش کشاورزی 80 درصد واحدهای دامی تعطیل است و این ها همان واحدهایی بودند که با اصرار منابع بانکی را دریافت و هیچ تولیدی هم محقق نشد، تنها سوله های فاقد ارزش در بیابان سهم بانک ها شد.
احمدی عنوان کرد: درحالی که این پول و بودجه باید برای جاده سازی و احداث بیمارستان هزینه شود، ولی تولیدکنندگان این پول را دریافت کردند و هیچ گونه خروجی در برنداشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برای همکاری با بنیاد برکت تمرکز بر روی پروژه های بزرگ نباشد و چند طرح مفید با مدیریت افراد شایسته انتخاب و به بنیاد معرفی شود.
احمدی ادامه داد: از محل رونق، نوسازی و اشتغال روستایی منابعی برای سایر طرح ها و پروژه های استان اختصاص یابد و به صورت کارشناسی شده سرمایه گذار را برای استفاده از این طرح ها هدایت کنیم.
وی گفت: در دهه 80 شرکت شهرک های صنعتی خوشه های صنعتی راه اندازی می کرد که هم گام با اشتغال زایی، موجب هم افزایی صنعتی نیز می شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در نشست های امروز و فردا تلاش می کنیم طرح های استان را به صورت کارشناسی بررسی و در این راستا، از ظرفیت بخش خصوصی باید استفاده کرد.
نظر شما