جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی در ایستگاه هفتم/ ضرورت ترویج سیره ائمه اطهار (ع) در جامعه

خبرگزاری شبستان: نشست اتاق فکر هفتمین جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی با حضور اعضای این اتاق متشکل از نمایندگان دستگاه‌های فرهنگی و هنری و اساتید برجسته استان در این حوزه در مجتمع ارشاد ایلام برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، ظهر امروز (9 دی) در نشست اتاق فکر هفتمین جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی در این استان، اظهار کرد: امام رضا (ع) اعتبار، افتخار و عزت ما ایرانیان است که در جوار حرم مظهر آن حضرت در ایران اسلامی از برکات وجود ایشان بهره‌مند هستیم.

 

وی، بابیان اینکه از امام رضا (ع) مدد می‌جویی که در مسیر زندگی از سیره آن حضرت بهره‌مند شویم، ابراز کرد: برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در 32 نقطه از کشور با 32 موضوع مختلف در راستای ترویج فرهنگ رضوی و بهره‌گیری از سیره ائمه اطهار (ع) به زبان هنر و فرهنگ است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، گفت: جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی از سری برنامه‌های جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) است که برای هفتمین سال پیاپی به میزبانی استان ایلام برگزار می‌شود و آنچه در این جشنواره مهم است توجه به بُعد معنوی است و امید است که جشنواره در سال جاری به بهترین نحو ممکن برگزار شود.

 

علی‌محمد نیاکان، خاطرنشان کرد: در سال جاری تغییراتی در فراخوان جشنواره در بخش‌های ویژه و حذف ارسال اثر به زبان‌های کردی و عربی داده‌شده و بخش اربعین حسینی در دو حوزه سفرنامه و خاطره‌نویسی افزوده‌شده که انتظار می‌رود شاهد مشارکت بیشتر عموم مردم ایران اسلامی در این جشنواره باشیم.

 

منصور محبی، نماینده دبیرخانه جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) نیز در این نشست، اظهار کرد: فراخوان این جشنواره از سری برنامه‌های شانزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) هم‌اکنون آماده‌شده و در حال ارسال به مرکز در  راستای تائید نهایی است.

وی، یادآور شد: سال گذشته محور جشنواره در دو بخش سفرنامه و خاطره‌نویسی حرم مطهر امام رضا (ع) و شاه‌چراغ و حضرت فاطمه معصومه (ع) بوده که امسال بخش ائمه اطهار (ع) نیز به موضوعات جشنواره افزوده‌شده و همچنین بخش اربعین حسینی به‌صورت بخش ویژه در این جشنواره اضافه گردیده است.

 

خداداد ابراهیمی، دبیر تخصصی هفتمین جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی، نیز در این نشست با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در راستای ترویج فرهنگ رضوی، گفت: هدف این جشنواره این است که فرهنگ تشیع و فرهنگ اهل‌بیت (ع) را در سطح جامعه تعمیق بخشیده و سیره امام رضا (ع) را در جهان منعکس شود.

 

وی، با تاکیدبر اینکه برگزاری این جشنواره فرصتی مناسب برای مطرح کردن نام استان ایلام در کشور است، افزود: استان ایلام دارای ظرفیت فرهنگی بالایی است و فعالان فرهنگی سرشناسی در کشور در حوزه‌های مختلف ادبی و فرهنگی و هنری دارد که باید این ظرفیت‌ها در قالب جشنواره‌ها معرفی شوند.

 

ابراهیمی، با تأکید بر تشکیل دبیرخانه قدرتمند برای برگزاری این جشنواره ملی، تصریح کرد: باید از حضور رسانه‌های خبری، سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در برگزاری این جشنواره استفاده کرد و کمیته اطلاع‌رسانی در این زمینه وظیفه خطیری بر عهده دارد.

 

عمران خودآموز معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی در راستای اطلاع‌رسانی و تبلیغات برای شرکت گسترده در این جشنواره، گفت: باید تلاش شود که در راستای استمرار در امر اطلاع‌رسانی پوستر و فراخوان این جشنواره چند مرحله در سطح کشور توزیع شود.

 

وی، با تأکید بر اینکه جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی در استان در سال‌های گذشته با موفقیت عمل کرده است، خاطرنشان کرد: بیان این خاطرات و سفرنامه و نکاتی که در این سفرنامه‌ها بیان می‌شود نقش مهمی در راستای ترویج فرهنگ رضوی خواهد داشت.

 

محمدعلی قاسمی، مدیر حوزه هنری استان ایلام، در این نشست، اظهار کرد: تعداد افراد فعال در دبیرخانه جشنواره در راستای فعالیت بهتر بیشتر شود و پوستر فراخوان در اختیار دستگاه‌های اجرایی ازجمله آموزش‌وپرورش و حوزه هنری با توجه به مخاطبانی که این دستگاه‌ها دارند قرار گیرد.

 

وی، با تأکید بر جریان سازی و اطلاع‌رسانی صحیح در برگزاری این جشنواره، یادآور شد: برگزاری بهتر این جشنواره نیازمند تبلیغات محیطی، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی، فضای مجازی است که باید بیش از گذشته موردتوجه قرار گیرد.

 

واحد زهرایی، مدیر موسسه عصر پیام ایلام در این نشست، ابراز کرد: لازم است که در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها در راستای مشارکت بیشتر و توزیع فراخوان و پوستر رابطینی داشته باشیم که امورات را به‌طور جد پیگیری نمایند.

 

وی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش با توجه در راستای حضور دانش آموزان در این جشنواره و مشارکت آنان، خاطرنشان کرد: در پنجمین دوره از برگزاری این جشنواره در استان بیش از 350 اثر از دانش آموزان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

کد خبر 679522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha