مهدی علی محمدی، مسئول دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اینکه آموزش، پایه و اساس فعالیتهای فرهنگی در بخش علوم قرآنی است، لذا باید تناسب آن با سطح علمی و میزان درک و فهم کودک و نوجوان در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه آموزش به معنای استفاده از لوازم و امکانات آموزشی به منظور ترسیم چارچوب کاری برای معلم در اجرای یک آموزش مفید و مثمرثمر است، افزود: اخذ آزمون و سنجش اولیه از معلم و مدرس قرآن کریم تا حد قابل توجهی قدرت عمل و تشخیص لازم را در برنامهریزیهای بعدی برای اجرای آموزشهای قرآنی بالا میبرد.
علی محمدی، تصریح کرد: نگاه مهم و حائز اهمیت در فعالیتهای آموزشی علاقهمندی کودک و نوجوان به مطلب مورد آموزش است، چرا که طرحها و برنامهریزیهای آموزشی که بر اساس استانداردها تدوین و گردآوری شده، تاثیرگذاری بیشتری در یادگیری مطلب خواهد داشت.
وی آموزشهای قرآنی به کودکان و نوجوانان در موقعیتهای مختلف اعم از توانایی معلم، زمان، مکان آموزش، شیوههای تدریس، دقت را از عوامل نقاط ضعف و قوت آن دانست.
وی تصریح کرد: دعوت از قاریان و حافظان نوجوان، جوان، خردسال و انجام مصاحبههای گوناگون و انتشار آن در رسانههای عمومی در راستای دعوت به حقیقت و حقانیت الهی به منظور الگوسازی برای این گروه سنی صورت گرفته است.
مسئول دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، اضافه کرد: افرادی که به عنوان الگو برای نسل جوان و نوجوان معرفی میشوند باید عالم به علوم قرآنی در یکی از شاخصهای آن، دارای اخلاق حسنه و تمسک به اهل بیت(ع) باشند.
وی اظهار کرد: در الگوسازی کودکان و نوجوانان، پرداختن به قرائت، صوت و لحن قرآن کریم به تنهایی کافی نیست و نباید از سایر صفات حمیده که باعث ایجاد انگیزه در افراد میشود غافل شد.
علی محمدی، در پایان خاطر نشان کرد: توجه والدین ناشی از فرهنگ دینی و باورهای اعتقادی آنان است که به هر میزان نگاه آنان نسبت به آینده فرزندانشان عمیقتر باشد، الگوپذیری کودکان و نوجوانان از آنان بیشتر می شود.
پایان پیام/
نظر شما