به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست ضمن بیان این مطلب گفت: بنیاد بازی های رایانه ای نهاد حاکمیتی در این حوزه محسوب می شود و باید در تعامل با سازمان ها و وزارتخانه های مختلف از جمله آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی و ... برای صنعت، فرهنگ و تولید و مصرف آن هم افزایی ایجاد شود.
وی افزود: بنیاد بازی های رایانه ای به کمک هیات امنای آن باید در حوزه های اقتصاد و فرهنگ سازی و فرهنگ پذیری در این زمینه تلاش کند و برای این کار باید به بازخوانی بپردازیم به این معنا که ما چه تصویری از این بنیاد داریم؟ ساختار آن چگونه است؟ ساختار بنیاد نباید فربه شود. با این نگاه می توان اتفاقات پیش رو را پیش بینی کرد و بدانیم چه اتفاقی در این زمینه باید بیفتد و چه اتفاقی نباید بیفتد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: همچنین لازم است خلاء های سیاستگذاری ها را پیدا کرده و در جهت رفع آن ها اهتمام داشت و پیش نویسی برای آن ها تهیه کرد تا در آینده به عنوان نقشه راه از آن بهره بگیریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم حمایت ها در این حوزه تاکید کرد و گفت: حمایت از بازی های رایانه ای برای حضور در بازار مهم است.
صالحی افزود: توجه به حوزه های آموزشی، بهبود فضای کسب و کار، پشتیبانی های زیر ساختی و برآورد از شیوه های حمایتی نیز از ضروریات در حوزه بازی های رایانه ای است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه برخی کمک ها و حمایت ها در حوزه بازی های رایانه ای نیاز به تقویت بیشتری دارد، ادامه داد: بخش نظارتی نیز یکی دیگر از وظایف بنیاد بازی های رایانه ای است و توجه به آن ضروری است. صیانت از بازار این حوزه نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است و این بنیاد در این زمینه لازم است دقت کافی داشته باشد.
وی توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی از سوی بنیاد ملی بازی های رایانه ای را ضروری دانست و گفت: هیات امنای این بنیاد باید با این ملاحظه که فضا تبدیل به رانت های گلخانه ای نشود تدابیری برای چگونگی کمک ها و حمایت های لازم در این حوزه داشته باشد.
در این نشست کریمی قدوسی مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گزارشی از عملکرد این بنیاد در بخش های مختلف حمایتی و صیانتی، برگزاری نمایشگاه ها و ... ارائه داد.
نظر شما