به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله رضا رمضانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، امروز (4دی) در کارگاه آموزشی شبکه روشنگری سپاه قدس گیلان که در سالن شهدای سپاه ناحیه رشت برگزار شد، به موضوع سبک زندگی ایرانی، اسلامی اشاره و اظهار کرد: سبک زندگی ایرانی، اسلامی باید با آموزش به نسل جدید انتقال داده شود.
وی با بیان اینکه سبک زندگی ایرانی، اسلامی با توجه به شرایط روز باید مورد توجه قرار گیرد گفت: منبر یکی از ابزارهای تبلیغی است و باید از دیگر امکانات و فضاهای مدرن روز جهت گسترش و ترویج سبک زندگی اسلامی بهره گرفته شود.
آیت الله رمضانی تصریح کرد: بحث دینی باید در زندگی مسلمانان به نمایش در آید، در متن زندگی قرار گیرد نه اینکه در حاشیه ها باشد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گسترش سبک زندگی به اراده جمعی نیاز دارد اضافه کرد: سبک زندگی اسلامی و انتقال و آموزش آن باید اصولی انجام شده و آغاز و پایانش مشخص شود.
وی به تاثیر گذاری سبک زندگی اسلامی در نگاه و منش اشاره کرد و افزود: این سبک در بخش های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تاثیر شگرفی در کمیت و کیفیت دارد.
آیت الله رمضانی تصریح کرد: رابطه دنیا و آخرت از مقوله های مهمی است که مسلمانان بدان توجه دارند، اما برخی ها این رابطه را درست نفهمیدند، اگر رابطه تنگاتنگ دنیا و آخرت را قبول نداشته باشیم، با مشکلات جدی روبه رو خواهیم می شود.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به نقش توحید و معاد در زندگی روزمره اشاره واذعان کرد: اگر به توحید و معاد در زندگی روزمره توجه شود هیچ گاه یک مسلمان دچار ناهنجاریها و آسیب های اجتماعی نخواهد شد.
وی به برخی از افرادی که مسلمانان هستند اما سبک زندگی اسلامی را رعایت نمی کنند پرداخت و خاطر نشان کرد: تهمت، دزدی، غیبت و مچ گیری نه دست گیری وطلاق ... از جمله رفتارهای است که یک مسلمان نباید داشته باشد.
آیت الله رمضانی در ادامه به آمار بالای طلاق در کشور اشاره و اظهار کرد: در اسلام طلاق گزینه آخر شمرده می شود، در حالی که متاسفانه در جامعه امروز گزینه نخست شده است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به زندگی گذشتگان اشاره و تصریح کرد: در گذشته زوج ها آستانه تحمل بالایی داشته و با کمبودها و چالش ها می ساختند و با مدیریت، مشکلات و موانع را حل می کردند ولی امروزه متاسفانه اینگونه نیست.
وی خاطر نشان کرد: امروزه مصرف گرایی در جامعه رواج شده، مصرف گرایی که کاذب بوده و عقلانی نیست.
آیت الله رمضانی اذعان کرد: متاسفانه امروزه در جامعه در هر سه ازدواج با یک طلاق روبه رو هستیم در حالی که در گذشته سالانه چند تا به ندرت بود.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه نگاه به مفهوم زندگی باید تغییر کند، و با ایجاد شرایط مطلوب این تحولات را به نسل جدید انتقال دهید افزود: پژوهش و آموزش بر مبنای قرآن، نهج البلاغه و صحیفه مورد توجه قرار گیرد.
وی به علم اشاره و اضافه کرد: علم نیز ارتباط مستقیم با سبک زندگی اسلامی داشته و باید در روند توسعه بدان توجه شود علمی که آسایش و رفاه را فراهم کنند بسیار ارزشمند است.
آیت الله رمضانی خاطرنشان کرد: عقل، انسان را در مسیر دین و دین گرایی قرار می دهد، عقیده، اخلاق و عمل از موارد مهمی است که در دین بدان توجه شده است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به بعد معنوی و طبیعی انسان اشاره و اذعان کرد: انسان دارای اصلیت و فرعیت است که جسم فرعیت و روح اصلیت انسان شمرده می شود.
وی اضافه کرد: اگر روح انسان توسط جسمش اداره شود دچار آسیبهایی خواهد شد، طلاق، مصرف گرایی و.... بر گرفته از این است که فرعیت انسان بر اصلیت ترجیح داده شده است.
آیت الله رمضانی خود شناسی را یکی از مهمترین مقولههای دینی دانست و خاطر نشان کرد: هویت شناسی یکی از اهم رفتارهای است که باید در سبک زندگی اسلامی بدان توجه کرد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به تاثیر گذاری آیات قرآن و کلام خدا پرداخت و اظهار کرد: ارتباط با خدا آرامش عمیقی در انسان ایجاد خواهد کرد، امروزه روانشناسان به این مدعا رسیده و به مداوای بیماران با مفاهیم فرا طبیعی می پردازند تا آرامش گیرند.
وی با بان اینکه هیچ گاه قرص های آرامش بخش، به درون انسان آرامش نخواهند داد، تصریح کرد: بدترین آسیب بی هویتی است، هیچ گاه پزشک انسان بی هویت را معالجه نخواهد کرد.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری به تاثیر گذاری اخلاق در زندگی اشاره کردو گفت: هنوز نتوانستیم اخلاق را زیر بنای حقوقی قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه نباید اشاعه فحشا در جامعه عادی شود افزود: غیبت کردن در مجلس ها عادی شمرده شده و اگر غیبتی نباشد می گویند مجلس گرم نبود، باید فرهنگ های غلط در جامعه ریشه کن شود.
آیت الله رمضانی به تاثیر گذاری لقمه حلال اشاره و اظهار کرد: برخی فرهنگ ها از جمله فرهنگ آپارتمان نشینی، استفاده از تلفن همراه و ... در جامعه نهادینه نشده است.
نظر شما