به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، احمد کرمی ظهر امروز (۴ دی) در جلسه اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلاتی که منجر به انباشته شدن طرح های تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال شده این است که در ابتدا کسانی مسئولیت اجرای پروژه را بر عهده گرفته اند که از توان تخصصی و مالی لازم برخوردار نبوده اند.
وی، تاکید کرد: این وضعیت باعث شده با کمبود نقدینگی روبرو شوند و هنگام بروز بحران نتوانند راهکار مناسبی برای خروج از این وضعیت اتخاذ کنند.
معاون استاندار ایلام، افزود: برخی از دستگاه های اجرایی در واگذاری پروژه ها به سرمایه گذارانی که از اهلیت و توان تخصصی و مالی لازم برای اجرای طرح برخورد باشند، دقت نکرده و همین موضوع باعث می شود نه تنها کار تولیدی به سرانجام نرسیده و اشتغالزایی نیز به همراه نیاورد، بلکه بر تعداد بدهکاران بانکی نیز اضافه شده و اکنون این افراد با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.
کرمی، یادآور شد: دستگاه های ذیربط باید زوایای مختلف هر پروژه را بدرستی به سرمایه گذاران تشریح کنند تا با شناخت کامل از وضعیت سرمایه های این افراد را جذب و در تکمیل پروژه ها به کار بگیریم و گر نه توفیقی در این زمینه به دست نخواهیم آورد.
وی، گفت: همچنین بروکراسی و کاغذ بازی شدید در صدور مجوزها نیز از نارسایی موجود در حوزه سرمایه گذاری و اجرای طرح است، بسیاری از این رویه ها ناکارآمد و غیر ضرور هستند و تنها با همراهی میان بخشی دستگاه و نظارت مستمر و دقیق می توان آنها را از پیش پای افراد برداشت.
معاون عمرانی استاندار ایلام، خاطرنشان کرد: طی ۴ سال گذشته تعدادی از واحدهای راکد و نیمه فعال احیا شدند، ولی همچنان تعداد زیادی از این مراکز در استان و به ویژه شهرک های صنعتی وجود دارند که در صورت حمایت دولت و بانک های عامل می توان دوباره آنها را به چرخه تولید بازگرداند.
نظر شما