تشیع در حال حاضر مورد تهاجم کفار است

مسئول مرکز حوزه علمیه قم، با تاکید بر رسالت روحانیان در پاسخگویی به نیازهای بشریت و مقابله با تهاجم دشمن به اسلام و مکتب اهل بیت (ع) اظهار داشت: تشیع در حال حاضر مورد تهاجم کفار است.

به گزارش خبرنگار شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام سیدحسن ربانی، مسئول مرکز خدمات حوزه علمیه قم در مراسم افتتاحیه آغاز سال تحصیلی جامعه المصطفی العالمیه که با حضور طلاب ایرانی و غیر ایرانی برگزار شد، با اشاره به بحث جایگاه علم و کسب دانش در میان فراگیران علم گفت: علمای شیعه بنیانگذار میراث تاریخ اسلام و جهان شیعه هستند و میراث رسول خدا احیای انسانیت در دنیاست.

 

وی افزود: حفظ میراث اهل‌بیت(ع) بر دوش تمام علمای شیعه بوده و باید با حفاظت درست از آن به نسل‌های بعدی انتقال داد چرا که در عصر امروز توجه مخاطبان به دین مبین اسلام وظیفه روحانیون را در مقابله با این افکار سنگین کرده است.

 

حجت الاسلام ربانی، با بیان اینکه در شرایط امروزی کتاب‌ها و سایت‌های مختلفی مانند آیین وهابیت علیه دین اسلام فعالیت خود را دو چندان کرده است، تصریح کرد: در عصر امروز تهاجمات کفار و استکبار به مکتب اسلام و اهل بیت به ویژه در حوزه فرهنگ و تضعیف اعتقادات دینی نسل جوان بسیار اوج گرفته و این امر باعث سنگینی رسالت حوزه می شود.

 

وی اضافه کرد: مکتب اهل بیت(ع) در سه دایره درون تشیع، درون خانواده و اسلام همانند جریان وهابیت و جریان های دیگر و در دایره استکبار و ادیان دیگر مورد تهاجم قرار گرفته است که در هیچ دوره ای مثل این عصر هجوم همه جانبه با هدف شکستن مکتب اسلام و خاموش کردن نورانیت اهل بیت (ع) صورت نگرفته بود.

 

مسئول مرکز خدمات حوزه علمیه قم، تأکید کرد: از طرف دیگر با وجود تهاجم همه جانبه دشمنان به مکتب اسلام در هیچ عصری هم آمادگی دفاع از این مکتب به اندازه این عصر نبوده است چرا که در حال حاضر همه متوجه اندیشه های اسلام و اهل بیت(ع) هستند.

 

وی خاطر نشان کرد: تهدید های فوق العاده و رقبت ها و شوق ها برای شنیدن روایات ائمه اطهار(ع) باعث سنگینی مسئولیت علمای دینی می شود و علما و اندیشمندان دین باید از میراث 1400 ساله اهل بیت(ع) محافظت کنند.

 

حجت الاسلام ربانی، با بیان اینکه در طول تاریخ اسلام تا امروز هیچ عصری مثل عصر امروزی تشیع مورد تهاجم کفار قرار نگرفته بود، عنوان کرد: علما و روحانیون زنده کننده انسان و انسانیت در میان مردم جهان هستند.

 

وی ادامه داد: انتقال میراث 1400 ساله اسلام بر دوش حوزه های علمیه است که با روش سنتی و عادی ترویج این فرهنگ ناب امکان پذیر نیست مگر با هضم درس ها و درک نیازمندی های انسان ها بتوانیم در دنیا تاثیرگذار باشیم.

 

مسئول مرکز خدمات حوزه علمیه قم، یاد آور شد: جامعیت در علوم، زمانه شناسی که باعث شناسایی دوست و دشمن می شود و به روز بودن آموزش ها، مهم ترین نیاز حوزه هاست.

 

وی با بیان اینکه کفار در هیچ دوره‌ای مانند عصر حاضر به اسلام ناب محمدی تهاجم نکرده‌ بود، اظهار داشت: امید است با به کارگیری راهکار های سازنده در حوزه های علمیه و با تربیت نیرو های کارآمد بتوانیم جوابگوی سوالات جامعه بشریت در دنیا باشیم که این امر نیازمند تلاش و کوشش طلاب جوان است.

 

حجت‌الاسلام محمدحسین مهدوی‌مهر، رئیس مرکز جامعه‌المصطفی العالمیه، نیز در ادامه با بیان اینکه با توجه به فراخوان داده شده افراد علاقه مند از کشورهای اطراف در این مرکز ثبت‌نام کردند، افزود: در سال تحصیلی امسال هزار و 13 نفر طلبه خواهر و برادر مباحث علوم اسلامی و انسانی در سطح مقدماتی تا دکتری در حال فعالیت علمی در مجتمع عالی آموزشی جامعه المصطفی هستند.

 

وی در ادامه به رشته‌های این مرکز برای تدریس به طلاب اشاره کرد و بیان داشت: افراد پس از 6 ماه فراگیری زبان فارسی توانسته در رشته‌های کلام، علوم قرآن و حدیث، فقه و حقوق و در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مباحث را بیاموزند.

 

رئیس مرکز جامعة‌المصطفی العالمیه، با بیان اینکه این مرکز با دارا بودن هزار و 13 نفر طلبه خواهر و برادر مباحث علوم اسلامی و انسانی را در سال تحصیلی جدید به علاقه مندان آموزش می‌دهد، گفت: علاقه مندان بسیاری از کشورهای دنیا برای رفع تشنگی خود در حوزه معارف اسلامی و معنوی تشیع به کشور ایران رجوع می‌کنند که تعداد گروه‌های علمی و تربیتی مجتمع آموزشی جامعه المصطفی العالمیه هشت گروه است.

 

وی با بیان اینکه برای مشاوره و ارائه خدمات به طلاب و خانواده و فرزندان آنها مرکز مشاوره بلاغ آماده فعالیت است، عنوان کرد: در این مرکز علاوه بر خدمات مشاوره‌ای طرح چهره به چهره قرآن کریم و حفظ و ترتیل قرآن کریم برای طلبه آموزش داده می‌شود.

 

حجت الاسلام مهدوی مهر، اضافه کرد: با توجه به شرایط فعلی جهان اسلام و بیداری اسلامی باید افراد طلبه مددجویان جامعه اسلامی باشند، چرا که رسالت ما در جهان اسلام با رسالت پیامبر و نقش آن در مبارزه با دشمنان مطابقت دارد.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر در مجتمع آموزش عالی جامعه المصطفی 30 نشریه فرهیخته، 10انجمن علمی و پژوهشی، سه نشریه اطلاع رسانی پژوهشی، 11 سایت و وبلاگ برای مجموع فعالیت طلاب در موضوعات مشاوره‌‌‌‌‌‌‌‌، روان شناختی، و کلاس‌های اخلاق عمومی ارائه می‌شود.

 

گفتنی است، در پایان مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه المصطفی از روحانیون و اساتید برجسته این مرکز در خراسان رضوی تقدیر شد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 67835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha