وعده هایی که ۱۲ ساله شد/ سهم آران و بیدگل از بودجه های میلیاردی علوم پزشکی کاشان چقدر است؟

خبرگزاری شبستان: سهم شهرستان ۱۰۵ هزار نفری آران و بیدگل از بودجه های چند میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی کاشان چقدر است؟

خبرگزاری شبستان-اصفهان

میهمان نشست اخیر شورای اسلامی شهر آران و بیدگل، دکتر مسعود دهقانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بود. وی در این نشست در پاسخ به پرسش اعضای شورای شهر در مورد زمان بهره برداری از بیمارستان های امام حسن (ع) و ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل گفت: با روند کنونی تخصیص بودجه، ممکن است این دو بیمارستان تا ۵ سال دیگر به بهره برداری برسد.

این درحالی است که عملیات احداث این بیمارستان ها از سال ۹۱ آغاز شده و جالب اینجاست که این میزان پیشرفت عملیات هم با پول خیران سلامت آران و بیدگل بدست آمده است، نه بودجه تخصیص یافته توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان.

شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ۱۸ خرداد ۱۳۷۶ تحت سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان تأسیس شد. در سال ۱۳۸۵ در حالی که رتبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال تنزل بود، وعده و وعیدهای مسؤولان دانشگاه برای بهبود وضعیت و امکانات بهداشتی و درمانی شهرستان آران و بیدگل موجب شد که مردم محروم این شهرستان با انتزاع شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و الحاق شبکه به دانشگاه علوم پزشکی کاشان موافقت کنند.

اما در طول یک دهه گذشته، آنچه در خاطر مردم این شهرستان مانده سرشار از کمبودها، محرومیت ها و کارشکنی ها از سوی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان است. تا جایی که چندین بار درخواست ها و طومارهایی برای الحاق مجدد شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سوی مردم این شهرستان به امضا رسید.

ضعف امکانات و زیرساخت های بهداشتی و درمانی آران و بیدگل در ۱۰ساله ی اخیر در حالی است که در همین مدت، شاهد رشد بسیار چشمگیر امکانات و زیرساخت های بهداشتی و درمانی شهر کاشان بوده ایم. سهم کاشان در این سال ها برخورداری از ۸ بیمارستان مجهز و سهم آران و بیدگل دو بیمارستان سید الشهدا(ع) و زایشگاه شهید رجایی است.

ضعف مشهود امکانات و زیرساخت های بهداشتی و درمانی آران و بیدگل در این سال ها، بارها مورد انتقاد شدید مسئولان شهرستان آران و بیدگل قرار گرفته است، اما گویا صدای مردم که هیچ، صدای مسؤولان آران و بیدگل را نیز کسی نمی شنود.

همین سال گذشته بود که امام جمعه‌ی آران و بیدگل در خطبه‌های نماز جمعه وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان را یکی از دغدغه‌های مردم دانست و خاطر نشان کرد: در سفر وزیر بهداشت و درمان به آران و بیدگل برای کمک به ساخت بیمارستان‌های شهرستان قول اختصاص بودجه برای رفع مشکل حوزه بهداشت شهرستان داده شد اما هنوز بخشی از بودجه به دست هیات امنای بیمارستان‌ها نرسیده است.

آیت‌الله سید محمد موسوی تصریح کرد: مردم شهرستان دو خواسته دارند که انتظار نخست از دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای تخصیص بودجه‌ی قول داده شده توسط وزیر محترم است و انتظار بعدی از خیران است که برای ساخت بیمارستان حمایت کنند.

امام جمعه آران و بیدگل تاکید کرد: برخی اقدامات در این حوزه انجام شده اما گاه کمبودها منجر به تهدیدهای جانی بوده و قابل تحمل نیست. مشکلات در این حوزه به صورت مکرر بیان شده و باید برای رفع آن تدبیری اندیشیده شود تا مشکلات غیرقابل تحمل درمانی حل شود.

آیت الله موسوی تصریح کرد: مردم شهرستان به دلیل کمبود بخش‌هایی نظیر آی سی یو باید بیماران خود را به شهر کاشان انتقال دهند و در این صورت مسؤولان باید سهم شهرستان آران و بیدگل در بخش سلامت را اعلام کنند.

و به راستی، سهم شهرستان ۱۰۵ هزار نفری آران و بیدگل از بودجه های چند میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این سالها چقدر بوده است؟ سوالی که امیدواریم پس از گذشت یک دهه از الحاق شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بصورت روشن از سوی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان پاسخ داده شود...

کد خبر 678070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha