به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «ای بی سی نیوز»،چهارشنبه عصر است اما نوجوان 17 ساله آمریکایی به جای شرکت کردن در کلاس می رود تا برای صدها نفر از کودکان خیریه « WE» سخنرانی کند.
این اولین بار نیست که «امیه ظفر» مرکز توجه بوده است.در دو سال گذشته،شهروند مسلمان «مینه آپلیس» به دلیل مبارزه با مسئولان بوکس برای داشتن حق حجاب در صدر اخبار قرار گرفته است.
ظفر که یک مسلمان معتقد است می خواهد انجام مسابقات حجاب داشته باشد اما داشتن حجاب نقض قوانین پوشش و یونیوفرم بوکس آمریکا به شمار می آید.
وقتی ظفر برای اولین بار درسن 13 سالگی به این ورزش علاقه مند شد تصورش را نمی کرد که باید برای وارد شدن به زمین بازی به خاطر حجابش دچار چالش شده و مجبور شود با مسئولان این ورزش مقابله کند.
او در سال 2015 میلادی برای اولین بار متوجه شد که مسئولان این ورزش به خاطر حجابش به او اجازه مسابقه نمی دهند.
به گفته خود ظفر به او یک انتخاب ساده داده شد:حجاب را بردار یا مبارزه را کنار بگذار.
«مایک مارتینو»،مدیر اجرایی فدراسیون بوکس سال 2015 در گفتگو با شبکه خبر رادیوی مینه سوتا گفت که به دلیل رعایت شرایط امینی اجازه حجاب در مسابقات داده نمی شود.
وی همچنین گفت:هزاران بوکسر آماتور در آمریکا هستند.اگرما به یکی از گروه های مذهبی اجازه دهیم یونیوفرم متفاوتی داشته باشند،ممکن است روز دیگر افراد دیگری خواستار استفاده از یونیوفرم متفاوت دیگری برای انجام مسابقات شوند.
با این وجود،ظفر حمایت شورای روابط اسلامی-آمریکایی که با اظهارات مارتینو مخالف است را پشت خود دارد.
این سازمان در دفاع از ظفر به نهادهای ورزشی دیگری مانند «فدراسیون بین المللی وزنه برداری» و «فدراسیون بین المللی فوتبال» اشاره می کند که هر دو ممنوعیت پوشش های مذهبی از جمله حجاب را برای ورزشکاران برداشته اند.
شورای روابط اسلامی –آمریکایی خواستار کمک به جوانان مسلمانی مانند ظفر شده است تا بتوانند با رعایت حجاب در عرصه ورزش حضور داشته باشند.
نظر شما