طرح چهره به چهره از نظر کمی پاسخ‌گوی همه نیست!

طرح چهره به چهره می‌تواند الگوی خوبی برای حرکت‌های فرهنگی سایر نهادها و ارگان‌ها و حتی نهادهای مذهبی مردمی و یا حوزوی باشد و برای اینکه بتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد لازم است از نظر کمی و کیفی در سطح بالایی باش

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام علی فدیعمی، مجری طرح تربیتی چهره به چهره استان خوزستان پیرامون سابقه طرح چهره به چهره در این استان می گوید: طرح چهره به چهره از سال 1387 همزمان با میلاد شکافنده علوم حضرت امام محمد باقر (ع) با نام حضرت در استان خوزستان با همکاری دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خوزستان فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

 

در طرح چهره به چهره استان خوزستان 69 حلقه تربیتی وجود دارد در این میان تعداد مربیان خواهر 21 نفر و تعداد مربیان برادر طرح 42 نفر است. طرح مذکور در شهرهای هویزه، بستان، اهواز، کوت عبدالله، شهرستان باوی، شوشتر و شعیبیه به مرحله اجرا درآمده و امیدواریم در دیگر شهرها نیز این طرح اجرا شود و پی‌گیری‌هایی هم در خصوص اضافه کردن شهرهای خرمشهر و شوش انجام شده است.

 

جایگاه طرح
پیشینه ارزشمند استان خوزستان به لحاظ تاریخی و مذهبی بستر مناسبی است تا فعالیت در عرصه فرهنگ آیینی و دینی در این خطه رنگ و بوی خاصی به خود بگیرد. ظرفیت بالای این استان در زمینه‌های یاد شده بر موفقیت روزافزون طرح چهره به چهره کمک شایانی کرده است. آنچه ما به عنوان مجری طرح نگاه می‌کنیم چشم‌اندازی است روشن در عرصه تعلیم و تربیت دینی در این سال‌ها طرح چهره به چهره به همت مربیان خوب و توانمند خود و حمایت مدیر کل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان حضرت حجت‌الاسلام سپهر و همچنین براتی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان توانست اقدامات خوبی را انجام دهد که نتیجه آن علاوه بر آموزش قریب به هزار نفر متربی توسط مربیان مجرب و متعهد با ایجاد 69 حلقه تربیتی، برگزاری نشست‌های توجیهی- برپایی اردوهای آموزشی و اعزام مربیان به اردوهای آموزشی سالانه، برگزاری نشست‌های آموزشی با حضور اساتید اعزامی از تهران و اساتید بومی بوده است.

 

دغدغه‌ها
از آن جا که طرح چهره به چهره با نظر مقام معظم رهبری و توسط حاج آقا قرائتی بنیان نهاده شد، مسلما در خود دغدغه‌های زیادی را دارا است، از این رو دغدغه اصلی ما همان‌طور که از اسم طرح چهره به چهره پیداست تبلیغ دین مبین اسلام با شیوه رو در رو چهره به چهره به عنوان روش اثرگذار با استفاده از مبلغان مجرب و تربیت نسلی پویا در این مسیر برای آینده ایران اسلامی است و این چیزی است که در استان ما با توجه به شرایط خاص آن در منطقه و آسیب‌‌های عقیدتی و فرهنگی بسزا و ویژه‌ای دارد.

 

آثار و برکات
گستردگی طرح چهره به چهره در موضوعات قرآنی و دینی با محوریت مسجد و شیوه‌های گوناگون اجرای آن نتایج روشنی همچون استقبال روزافزون نوجوانان و جوانان از شرکت در برنامه‌های قرآنی و دینی مساجد، تربیت نیروی انسانی جوان دین‌دار و متعهد در راه اشاعه فرهنگ قرآنی اسلامی، همچنین بسترسازی مناسب جهت تعلیم و تربیت اسلامی، قرآنی از طریق مساجد و اماکن مناسب دیگر به خوبی قابل لمس است.

 

انتظارات
انتظار ما از آینده‌ این کار کاملا روشن و واضح است. مسلما تا رسیدن به اید‌ه‌آل‌ها فاصله زیادی داریم اما انتظار می‌رود طرح چهره به چهره با همکاری بیشتر مسئولان و مساعدت این عزیزان و همچنین سامان‌دهی وضعیت تبلیغ دینی بیش از آنچه تاکنون اتفاق افتاده است، حمایت شود. می‌توان به جرأت گفت طرح چهره به چهره می‌تواند الگوی خوبی برای حرکت‌های فرهنگی سایر نهادها و ارگان‌ها و حتی نهادهای مذهبی مردمی و یا حوزوی باشد و نکته حایز اهمیت دیگر این است که اگرچه از نظر کیفی طرح در سطح بسیار بالایی است اما متأسفانه از نظر کمی آن چنان نیست که بتواند پاسخ‌گوی قشر عظیم نوجوانان و جوانان محروم این استان باشد.

پایان پیام/
 

کد خبر 67783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha