به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین ملایجردیT مدیرکل دبیرخانه نهاد ریاست جمهوری شامگاه چهارشنبه (29 آذر) در جلسه شورای اداری خوزستان، در محل استانداری اظهار کرد: از سه سال قبل در دولت تدبیر و امید توسعه شبکه دولت را در دستور کار قرار دادیم و شبکه دولت را که کمتر از یک هزار نقطه و دستگاه بود، به 18 هزار دستگاه افزایش دادیم.
وی با بیان اینکه برای راحتی مردم دفاتر پست و پیشخوان به شبکه دولت متصل شدند، افزود: امروزه تمام دفاتر پست و پیشخوان در سراسر کشور به شبکه دولت متصل هستند و دیگر نیازی نیست مردم برای نامههای اداری به ادارات مراجعه کنند به طوری که میتوانند تنها با مراجعه به یک دفتر پستی، درخواست خود را ثبت و با دریافت یک کد رهگیری از طریق تلفن همراه خود، پیگیر نامههای اداری خود باشند.
ملایجردی با اشاره به مزایای مهم توسعه شبکه دولت، خاطر نشان کرد: این کار باعث کاهش ترددها می شود، مردم می توانند به صورت آنلاین مکاتبات خود را پیگیری کنند و یکی از مزایای مهم آن نیز شفاف سازی است؛ از سویی روزانه 700 تا 800 مکاتبه در نهاد ریاست جمهوری انجام میشود و با بررسی در طول یک مدت زمان، مثلا یک ماهه به آن ها پاسخ داده میشود.
وی با بیان اینکه 17 مهر اولین اجلاس مدیران دفاتر پیشخوان در استان خوزستان برگزار شد، تصریح کرد: خروجی آن امروز به بار نشسته و از روز شنبه، این طرح در خوزستان اجرایی میشود که براساس آن هفت دستگاه شامل استانداری، تأمین اجتماعی، بهزیستی، سازمان تعزیرات، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و کمیته امداد به سامانه ارتباط مردم و دولت مجهز می شوند.
مدیرکل دبیرخانه نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه در استان خوزستان به عنوان یک استان نمونه این اتفاق میافتد، اضافه کرد: روزانه بیش از سه میلیون مکاتبه در سراسر کشور و بیش از یک میلیون مکاتبه مردمی در بستر شبکه دولت انجام میشود که امیدواریم دیگر استانها نیز از این شرایط تبعیت کنندم و تمامی دستگاه های اجرایی به سامانه ارتباط مردم و دولت مجهز شوند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح مردم میتوانند راحت تر درخواست های خود را به سازمانها ارائه دهند، تصریح کرد: مکاتبات الکترونیکی در ابتدای دولت تدبیر و امید، 17 درصد بود اما امروز به 77 درصد رسیده که این نشان میدهد که تمام دستگاه ها در دولت یازدهم به سمت الکترونیکی شدن پیش رفته اند.
ملایجردی با اشاره به اینکه در سال 93، استانداری خوزستان 72 هزار و 287 مکاتبه داشت که تنها 52 درصد این مکاتبات الکترونیکی بود،اذعان داشت: در سال 94 از 88 هزار و 697 مکاتبه استانداری خوزستان، 90 درصد الکترونیکی شد و در سال 95 نیز از 91 هزار و 639 مکاتبه، 91 درصد به صورت الکترونیکی انجام شدند به طوری که این استان در سال 95 استان هفتم از نظر مکاتبات الکترونیکی در کشور بود.
نظر شما