به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز، حجت الاسلام حسین امیدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس امروز (30 آذر) در در دیدار پرسنل این دبیرخانه با اعضای کانون مسجد صاحب الزمان (عج) فسا، گفت: در دهه 70 بعد از هشت سال دفاع مقدس و پس از ترمیم و رسیدگی و بازسازی از خسارات جنگ، در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحثی در خصوص مساجد شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه مساجد سنگر بوده و هستند، و در انقلاب و جنگ کمک کردند و مطلع حضور شهدا از مسجد آغاز شده است، اظهار داشت: این شورا مد نظر داشت که این شور و هیجان باقی بماند و از این رو کانون های فرهنگی و هنری مساجد شکل گرفت.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تکلیف کانون ها چیست، اضافه کرد: امروز به هنرمند مسجدی نیاز داریم، هدف کار در کانون های مساجد، تربیت و پرورش هنرمند انقلابی، مسجدی و متدین است.
مسئول نمایندگی خبرگزاری شبستان در فارس با تاکید بر اینکه کار فرهنگی و هنری که در ذیل روایات و قرآن باشد باید در کانون های شکل گیرد، افزود: کانون های فرهنگی و هنری در انواع هنرها حتی موسیقی ارزشی باید خوش بدرخشد.
حجت الاسلام امیدی با یادآوری این مطلب که در برنامه ششم توسعه، بنا شده است کانون های فرهنگی و هنری به همه مساجد گسترده شود، اظهار داشت: آنچه که مهم است کانون های فرهنگی و هنری یک شبکه عظیم فرهنگی در محله خودش است و باعث رشد آن محله می شود.
وی با اشاره به اینکه کار در مجموعه فرهنگی باید با بررسی آسیب ها و مسائل جغرافیایی انجام شود، یادآور شد: باید اولویت کار فرهنگی در کانون های مساجد محله محور باشد و از همسایه های مساجد آغاز شود.
حجت الاسلام امیدی اظهار داشت: برخی از کانون های مساجد مخاطب خود را نمی شناسند و پراکندگی در خصوص موضوع در کانون های مساجد بسیار زیاد است و از این رو باید کار به شکل تخصصی پیش برود.
وی ضمن معرفی پرسنل دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد و خبرگزاری شبستان استان فارس، گفت: ظرفیت خبرگزاری شبستان برای اطلاع رسانی اتفاقات مناسب فرهنگی است.
خاطر نشان می شود، مدیر و اعضای کانون فرهنگی و هنری مسجد صاحب الزمان (عج)، به ابراز نظرات خود پرداختند و همچنین برخی از کارشناسان دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری به طرح مسائل در خصوص کانون های فرهنگی و هنری پرداختند.
نظر شما