به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، داوود قنبری، معاون دانش و پژوهش سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان امروز (29 آذر) در جمع خبرنگاران گفت: این معاونت از سال 90 با هدف ایجاد دانش بنیان در سپاه استان راه اندازی شده است.
وی افزود: معاونت پژوهش و دانش دارای بخش سبک تجارب است که در آن تجارب پاسداران پیشکسوت و بازنشسته شده ثبت میشود.
وی تصریح کرد: تاکنون چهار هزار تجربه در سامانه تجربه نگاری سپاه ثبت شده و هر تجربهای که حاصل یک کار خلاقانه باشد به همراه تجربههای محض جز تجربههای این مجموعه قرار میگیرد.
معاون دانش و پژوهش سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان ابراز داشت: دانش پاسداری از اهداف اصلی یک دانش بومی به شمار میرود که لازم است از درون مجموعه سپاه استخراج و به وسیله همین دانش از دستاوردهای انقلاب صیانت و حراست شود.
قنبری با بیان اینکه معاونت دانش و پژوهش سپاه، با دو مأموریت تجربهنگاری و پژوهشهای کاربردی اقدام به اجرای وظایف ترسیم شده میکند، افزود: ثبت تجربیات و انجام پژوهشهای کاربردی در دستور کار سپاه قرار دارد.
وی اظهار کرد: پژوهشهای کاربردی هرساله در این معاونت انجام و در راستای مباحث مورد نیاز سازمان به کار گرفته می شود.
وی با بیان اینکه 40 تیم اندیشه ورز در حوزه های سازمانی و ماموریتی فعالیت دارند، گفت: برخی برنامهها و مشکلات موجود سپاه نیاز به بررسی دارند که این معاونت وظیفه بررسی و ارائه مشاوره در این حوزه را به فرماندهی سپاه بر عهده دارد.
معاون دانش و پژوهش سپاه انصارالحسین (ع) با اشاره به اینکه بیشتر فعالیتهای ما در بخش منابع انسانی، فرهنگی و اجتماعی است، بیان کرد: 30 پژوهشگر متخصص در این زمینه فعالیت دارند.
قنبری افزود: ما پیش از برگزاری و اجرای هر برنامهای اثرگذاری آن را میسنجیم که این کار نیز در یک پژوهش علمی توسط یک تن از پژوهشگران پاسدار انجام میشود.
وی سرکشی از خانواده های شهید پژوهشگر، دیدار با امام جمعه همدان، گردآوری پژوهشگران، برگزاری مسابقات علمی، تجربه نگاری، راه اندازی کارگاه های آموزشی، برگزاری همایش علمی و تخصصی امر به معروف و نهی از منکر از اهم برنامه های این معاونت در هفته پژوهش است.
نظر شما