مجید ملکشاهی سرپرست اداره کل پذیرش، تحقیقات و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تمام تلاش امداد این است خانواده ها را به سمت توانمندسازی فکری و اقتصادی با محوریت ایجاد اشتغال های خرد و پایدار سوق دهد.
وی افزود: در سال 95 حدود 32 درصد از خانواده هایی که از حمایت های مستمر امداد خارج شده از طریق اشتغال بوده است و 12 درصد نیز به دلیل ازدواج از تحت پوشش کمیته امداد خارج شده اند.
ملکشاهی بیان کرد: نوعروسانی که از خدمات جهیریه امداد بهره مند می شوند با تایید مددکار خانواده می توانند تا 6ماه از حمایت های امداد همچنان بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: برخی از خانوادهها نیز که به دلیل زندانی بودن یا سرباز بودن سرپرست تحت حمایت کمیته امداد قرار گرفتند، در صورت بازگشت سرپرست از زندن یا خدمت سربازی با تایید مددکار خانواده می توانند تا 6ماه از حمایت های امداد همچنان بهره مند شوند.
ملکشاهی گفت: خانواده هایی نیز تحت حمایت امداد قرار دارند که سرپرست آنها معتاد است. البته خود فرد معتاد حمایت دائم نمی شود ولی خانواده آنان در یک دوره مناسب تحت حمایت قرار گرفته تا در این فرصت سرپرست معتاد با بهره مندی از کمک هزینه درمان موردی جهت بهبود اعتیاد خود اقدام نماید.
سرپرست اداره کل پذیرش، تحقیقات و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: پس از ترک اعتیاد و تایید آنان از سوی مبادی ذیربط و همچنین تایید مددکار خانواده امکان تخصیص وام اشتغال نیز به فرد بهبود یافته فراهم می باشد.
وی با تاکید براینکه محور ارائه خدمات در امداد خانواده است گفت: به دنبال این هستیم تا با خدمات امداد و کمک و همراهی خود مددجویان، خیرین و سازمان های همتراز مشکلات را شناسایی و در راستای حل آن گام برداریم.
نظر شما