به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سیدمحسن شفیعی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، امروز (28 آذر) در آیین نکوداشت دکتر منوچهر دوایی پزشک دوران دفاع مقدس و نخستین رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعد از انقلاب، در دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: ما در جوامع علمی، فراتر از نقش تعلیمی، به نقش تربیتی از بزرگان رسیده ایم.
وی افزود: دلیل آنکه امروز گفته ها آنطور که انتظار داریم در فرزندان مان اثر نمی کند؛ این است که این گفته ها پیوست رفتاری ندارد و این از کاستی های امروز است که وحدت حوزه و دانشگاه نیز در آن مطرح است.
شفیعی با بیان اینکه علم بدون زحمت به دست نمی آید، اذعان داشت: این که عالمی در یک مرکز علمی تا پاسی از شب، چراغ اتاقش روشن است این پیام را می دهد و تکریم این عالم از این جهت ارزشمند خواهد بود.
وی تصریح کرد: دانشگاه شهید چمران و مجموعه دانشگاه های خوزستان، پیام روشنی در بحث دفاع مقدس دارند و آن پیام این است که جامعه علمی کشور و اساتید و دانشگاههای ما در عرصه خطر، مردم خود را رها نکرده و نخبگی را در خودبرتربینی و رفاه و راحتی ندیدند.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان خاطر نشان کرد: رسالت جامعه دانشگاهی، همراهی با آحاد مردم در همه زمینهها بوده و در کشور ما اساتید دانشگاه و دانشجویان در کارزار مقاومت ملت ایران ایستادند به طوری که هر شهید دانشگاهی، یک تابلوی افتخار است.
وی با اشاره به اهمیت تکریم دکتر دوایی، ادامه داد: همانطور که خداوند، پیامبر را به عنوان الگو معرفی می کند، حضور دکتر دوایی در این مراسم یک پیام بزرگ و روشن دارد که باید فراتر از عرصه های تشریفاتی، این پیام را به مجامع دانشجویی انتقال داد.
همچنین در این مراسم ایرج نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار کرد: دکتر دوایی در بحرانی ترین دوران استان خوزستان ، علاوه بر سمت ریاست دانشگاه در آغازین روزهای دوران دفاع مقدس همواره خدمات بزرگی را به استان خوزستان تقدیم کرده است.
وی خاطر نشان کرد: از زمانی که انسانها جامعه مدنی را تشکیل دادند، بزرگداشت انسانهای بزرگ وجود داشته و همیشه ضمن ارج نهادن، آنان را در صدر می نشانند و قطعا" دکتر دوایی با وجود ویژگی های بارز شخصیتی در جایگاهی ویژه قرار گرفته اند.
نظری با اشاره به اهمیت فعالیت نخبگان، تصریح کرد: نخبگان پشتوانه مردم خویشند و راه چاره را آنها تمیز می دهند و پیشاهنگ و پیش بین تمام مسائل هستند، تا مردم در خطا نیفتند.
وی ادامه داد: دکتر منوچهر دوایی در مسئولیت های مختلف مدیریتی و علمی زحمات زیادی را طی ۵۰ سال متحمل شدند و آنچه امروز وی را بر صدر نشانده، شخصیت ویژه ایشان است که مسایل انسانی را به عنوان اصلی ترین شاخصه کار خود در پیش گرفته و به آن عمل کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن اشاره به نقش واسطه دکتر دوایی بین دانشگاه جندی شاپور و شهید چمران، که همیشه از سوی هر دو دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفته است، پیشنهاد نام گذاری خیابان فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و شهید چمران را به نام و یاد دکتر منوچهر دوایی را ارائه کرد.
وی بیان داشت: مزین کردن این خیابان به نام دکتر دوایی در طول تاریخ دانشگاه که نشان از حساس ترین دوران خوزستان بوده است، ماندگار خواهد بود و انشاالله جوانان و دانشجویان از رفتار و شیوه اخلاقی این استاد الگو برداری کنند.
نظر شما