به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) پاوه رود طارم که براثر زلزله 31 خرداد سال 69 تخریب شده بود، به همت جمعی از اهالی روستا تعمیر و مرمت شد ولی پس از احداث شهرک پاوره رود در یک کیلومتری روستا مسجد دیگری با نام حضرت ابوالفضل(علیه السلام) به همت اهالی روستا و کمک های دولتی احداث گردید.
بیش از 90 درصد کمک های مردمی و همت خیرین موجب شد تا کار ساخت مسجد در سال 70 به اتمام برسد و مردم فعالیت های اعتقادی، دینی و فرهنگی خود در این مسجد از سر بگیرند.
مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) شامل شبستان خواهران، کانون فرهنگی و هنری عرفان، کتابخانه مسجد و سرویس بهداشتی است و بسیاری از مجالس، سخنرانی ها، گردهمایی و فعالیت های اوقاف فراغت اهالی روستای پاوه رود در این مسجد انجام می شود.
بیش از 8 هزار جلد کتاب در این کتابخانه وجود دارد که به گفته مدیرمسوول کانون تخصصی مشاوره کانون عرفان پس از ساخت مسجد و با مراجعه به نهاد کتابخانه های عمومی استان های همجوار تهیه گردیده و همین موضوع موجب ایجاد یک کتابخانه غنی در این مسجد شده است.
عبادالله عبادی، مدیرمسوول کانون فرهنگی و هنری عرفان در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: کانون فرهنگی و هنری عرفان در سال 82 راه اندازی شده است و به جهت ارائه خدمات مشاوره در حوزه های مختلف به کانون تخصصی مشاوره تبدیل شد.
وی با یادآوری اینکه فعالیت های کانون در زمینه ایجاد کلاس های پیشگیری از آسیب های اجتماعی با تاکید بر مقابله با اعتیاد و فضای مجازی تشکیل می شود، ادامه داد: در این دوره های آموزشی، تلاش می شود تا مخاطبان را با فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی آشنا کرد.
عبادی با بیان اینکه دوره های مشاوره برای کاهش استرس کنکور، تست زنی و مشاوره های انتخاب رشته در این کانون انجام می شود، ادامه داد: این دوره ها نه تنها برای جوانان پاوه رود بلکه برای تمام جوانان و نوجوانان شهرستان طارم اجرا می شود و کانون این ظرفیت را دارد تا بتواند دوره های مشاوره را در تمام کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اجرا و کلیه جامعه هدف کانون ها را تحت پوشش قرار دهد.
مدیرمسوول کانون تخصصی مشاوره شهرستان طارم خاطرنشان کرد: دوره های مشاوره برای اعضای کانون های فرهنگی و هنری به صورت نیمه رایگان برپا می شود.
وی تعداد اعضای کانون های فرهنگی و هنری عرفان را 100 نفر اعلام کرد و گفت: در طول سال هم برنامه های قرآنی، علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی و کمک های اولیه تشکیل می شود.
عبادی با اشاره به نقش کانون های فرهنگی و هنری در آموزش جوانان و نوجوانان و پیشگیری از گرایش آنان به سمت اعتیاد و آسیب های اجتماعی تصریح کرد: کانون ها در مقابله با جنگ نرم دشمنان می توانند با افزایش بصیرت جوانان و ایجاد نشاط و پویایی در این زمینه کارساز باشند.
نظر شما